Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - ΒαθμολογίεςΤο site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα 2016: Παράταση προθεσμίας ως τις 15 Νοεμβρίου 2016

Posted in Νέα

Φίλες και φίλοι του ελληνικού backgammon,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Backgammonδιοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα 2016.

Οι αγώνες γίνονται στην πλατφόρμα Gridgammonκαι υποστηρίζονται διοργανωτικά από την EuropeanBackgammonInternetFederation (EBIF).

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες παίκτες καθώς και αλλοδαποί που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.
  • Έναρξη του Πρωταθλήματος ορίζεται η 16η Νοεμβρίου 2016. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 15-11-2016.
  • Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στην σελίδα της EBIFεδώ.
  • Το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι 20 ευρώ και κατατίθεται μέσω Paypal στον λογαριασμό Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με Eλβετικό σύστημα τριπλής ευκαιρίας. Σε κάθε γύρο γίνεται κλήρωση για τα ζευγάρια και συνεχίζουν

       όσοι παίκτες δεν έχουν συμπληρώσει τρεις (3) ήττες. Όλοι οι αγώνες είναι στους 13 πόντους. Το αρχείο του κάθε αγώνα σώζεται και αποστέλλεται στην EBIF, η οποία το αναλύει και ερευνά για τυχόν βοήθεια λογισμικού.

  • Ο νικητής της διοργάνωσης παίρνει τον τίτλο του Πρωταθλητή. Οι τρεις (3) πρώτοι παίκτες βραβεύονται με χρηματικό έπαθλο που

       προκύπτει από το σύνολο των εισπραχθέντων αφού παρακρατηθεί ποσοστό 10% από την EBIF. Συγκεκριμένα ο 1ος παίρνει το 50% του ποσού, ο 2ος το 30% και ο 3ος το 20%.

  • Οι έξι (6) πρώτοι παίκτες της διοργάνωσης επιλέγονται για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα που θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο. Οι 1ος, 2ος και 3ος προκρίνονται στο Champions Cup και οι 4ος, 5ος και 6ος στο European C
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι η δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα διεξαγωγής αγώνων στο Gridgammon. Όσοι παίκτες δεν διαθέτουν λογαριασμό παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Γιώργο Αυδή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η ανακοίνωση του Πρωταθλήματος έχει δημοσιευτεί στην EBIF,       

http://www.ebif.at/index.php?nav_id=21

Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα των πρώτων τριών διοργανώσεων.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με το αγαπημένο μας άθλημα,

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes