Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Save the Date! (3η Αγωνιστική, 09-10.11.2013)

Posted in Πρωτάθλημα

Ποιος θα σφραγίσει από τον Νοέμβριο ένα εισιτήριο για τα play-off του Ιουνίου;

Ποιος θα πάρει κεφάλι στην κούρσα του Πρωταθλήματος

στη «βροχή» πόντων του διημέρου και ποιος θα έρθει με την ομπρέλα του;

Αγαπητοί φίλοι τoυ backgammon,

Αισίως φτάνουμε στην 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ίσως τη σημαντικότερη της σεζόν, αφού αφενός ο νικητής του διημέρου περνάει αυτόματα στην Τελική Φάση, αφετέρου θα «βρέξει» πολλούς πόντους το Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου, αφού τα ματς, ασχέτως αριθμού συμμετεχόντων, είναι 13-ptr στο Μain, με 15-ptr ημιτελικούς και 17-ptr τελικό, τα παιχνίδια στο Consolationείναι στους 9-ptr, με 11-ptr τελικό, ενώ έχουμε και Last Chance την Κυριακή, με 5-ptr ματς και 7-ptr τελικό. Ακόμα δηλαδή και σε ένα τουρνουά χωρίς σημαντική διάκριση, μια αξιοπρεπής παρουσία μπορεί να δώσει αρκετούς πόντους, για να βάλει τον καθένα γερά στη μάχη της κούρσας! Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι μόνο οι επτά καλύτερες επιδόσεις από τις δέκα αγωνιστικές προσμετρώνται στην τελική βαθμολογία, οπότε για όσους απείχαν στα τουρνουά Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, ή έχουν «αλιεύσει» μέχρι σήμερα λίγους μόνο πόντους, ουσιαστικά δεν τρέχει τίποτα! Το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει!

Είναι επίσης μεγάλη ευκαιρία και για τους φίλους του backgammonπου μένουν μακριά από την Αττική και τους είναι αδύνατο να παρευρεθούν στην πλειονότητα των τουρνουά της σεζόν, προγραμματίζοντας για το Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου μια εκδρομή στην Αθήνα, να αναμετρηθούν με τους ισχυρότερους παίκτες της Ελλάδας και, αν τους νικήσουν, να βρεθούν με μία μόνο εμφάνιση στην Τελική Φάση του Ιουνίου, περιμένοντας τους άλλους 11 από τον κοπιώδη μαραθώνιο του Πρωταθλήματος!

Όπως πιθανότατα ήδη ξέρετε από την ιστοσελίδα μας, τα πρώτα δύο τουρνουά κατέκτησαν οι Γιάννης Πασιαλής και Σπύρος Χανδρινός, οι οποίοι πέρυσι δεν ήταν καν στην Τελική Φάση. Φανταστείτε ότι ο δις Πρωταθλητής Ελλάδος Γιώργος Αυδής, όπως ακριβώς και οι Χρήστος Γρούτσος, Κώστας Χιωτίνης, Στέφανος Μπονάνος και Θανάσης Κάτσιος, οι οποίοι ήταν στην προνομιούχο 4άδα πέρυσι, περνώντας κατευθείαν στους οκτώ (8) των play-off, βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός 12άδας! Είμαστε βέβαιοι ότι το 7ο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon θα είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό μέχρι σήμερα και θα ζήσουμε πολλές εκπλήξεις μέσα στη χρονιά. Εσύ θα είσαι απών;

Μην κάθεσαι λοιπόν στο σπίτι, χαζεύοντας τις βαθμολογίες και τους νικητές στο www.bgfed.gr, αλλά πάρε τα ζάρια και τον βίδο στα χέρια σου κι έλα κοντά μας το Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου 2013 στο Pallini Tennis Park, για να διεκδικήσεις με απευθείας πρόκριση μια θέση στην Τελική Φάση ή να τρέξεις με αξιώσεις την συναρπαστική κούρσα μέχρι τον Ιούνιο. Όλα είναι ανοιχτά, και στο βαρύτιμο κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδος 2013-2014 μπορείς κάλλιστα να ονειρεύεσαι πως θα χαραχθεί το δικό σου όνομα και θα μπεις για πάντα στο «Hall of Fame» του ελληνικού backgammon!

Σε περιμένουμε για ένα άκρως διασκεδαστικό και γεμάτο backgammon Σαββατοκύριακο!

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes