Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

O Mr "Κύπελλο" ξαναχτυπά!

Posted in Κύπελλο

Κύπελλο Ελλάδος 2013, 3ος Προκριματικός,

Members Club Πανιωνίου, Νέα Σμύρνη, 31.03.2013

Αν μέχρι πρότινος τα αρχικά Χ.Χ. σε σχέση με το ελληνικό backgammon έφερναν πάντοτε στο μυαλό του καθενός μας τον δις Πρωταθλητή Ελλάδος, και με πλήθος αξιοσημείωτων διεθνών διακρίσεων, Χάρη Χρηστίδη, από τις 31 Μαρτίου κι έπειτα η σκέψη πολλών θα πηγαίνει στον Χαράλαμπο Χαραλάμπους! Ο νεαρός παίκτης επικράτησε επί ενός συνόλου ισχυρότατων αντιπάλων (Μπονάνος, Χρηστίδης, Κάτσιος και Αυδής), επιτυγχάνοντας με ένα σμπάρο... κάμποσα τρυγόνια.

 Κατ’ αρχάς, εξασφάλισε μία ακόμα θέση για την Τελική Φάση του Κυπέλλου, «κουτσουρεύοντάς» την από Top-16 σε... Top-15 (πιθανώς, δε, να υπάρξει και συνέχεια). Ως αποτέλεσμα, απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των λοιπών διεκδικητών του τίτλου, αφού έχει ήδη προκριθεί στους «8» και περιμένει να δει τον αντίπαλο που θα προκύψει στο ένα και μοναδικό παιχνίδι που τον χωρίζει αυτή τη στιγμή από τα έπαθλα του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος! Ταυτόχρονα, κατέστη ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που κατακτά δύο προκριματικούς και (προφανώς) ο πρώτος που το επιτυγχάνει μέσα στην ίδια χρονιά. Τέλος, να αναφέρουμε το αξιοσημείωτο αήττητο σερί (8/8), καθώς και την αλματώδη πρόοδό του στο ELO, όπου αναρριχήθηκε στο 1692.41 (με μικρή όμως καταγεγραμμένη εμπειρία).

Όσον αφορά τους υπόλοιπους προσκεκλημένους στο πάρτι του Χαραλάμπους, πιο καλά απ’ όλους πέρασαν ο Γιώργος Αυδής και ο Δημήτρης Τερζής, αφού εξασφάλισαν κι εκείνοι πως θα του κάνουν παρέα στα Τελικά του Ιουνίου. Ο υπερασπιστής του τίτλου, παρότι ηττήθηκε στον τελικό, εκμεταλλεύτηκε τις επιτυχίες του επί των Πεταλά και Προυκάκη, κερδίζοντας την πρόκριση, όπως άλλωστε και ο Τερζής, που νίκησε τους Γυρτάτο, Μπονάνο, Χρηστίδη και Κάτσιο στο Consolation.

Όσον αφορά στις τέσσερις θέσεις που θα προκύψουν στα Τελικά μέσω της ειδικής βαθμολογίας των προκριματικών, προηγούνται (πλην αυτών που έχουν ήδη προκριθεί) οι Κάτσιος (50), Χριστοφίδης (43), Μπουγιούκου (41) και Μυλωνάδης (30), καταδιωκώμενοι από τους Σακκαλή (28), Τσίρη και Πεταλά (αμφότεροι με 25). Όπως καταλαβαίνετε, η κατάσταση παραμένει ιδιαιτέρως ρευστή και όλα θα ξεκαθαρίσουν στον τελευταίο Προκριματικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στο Café Bar Restaurant «Escóba» (Πατριάρχου Μαξίμου 1 και Δεληγιάννη, Πλατεία Κεφαλαρίου, Κηφισιά) με ώρα προσέλευσης 11:30 και κλήρωσης 12:15.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του Members Club Πανιωνίου «Φίλοι του Τάβλι», για την άψογη φιλοξενία και τη... βοήθεια στην κλήρωση. Πιστεύουμε ότι οι δρόμοι μας θα συναντιούνται συχνά από ‘δώ και πέρα.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes