Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Έκλεισε η 15άδα!

Posted in Κύπελλο

Κύπελλο Ελλάδος 2013, 4ος Προκριματικός,

Café Escóba, Κεφαλάρι, 21.04.2013

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των τεσσάρων προκριματικών του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον γνωρίζουμε τους δεκαπέντε παίκτες που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στον Τελικό, που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου στην Παλλήνη. Το παζλ της Τελικής Φάσης συμπληρώθηκε από τους Κώστα Κωστόπουλο, Δημήτρη Μαγγανά και Αλέξανδρο Γυρτάτο, οι οποίοι κατέλαβαν τις τρεις θέσεις που οδηγούσαν απευθείας στα Τελικά, συν τέσσερις παίκτες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους από το point race.

Ο μεγάλος νικητής, ο θρυλικός «Captain», επανέλαβε την περσινή του επιτυχία, όταν πάλι είχε κερδίσει τον τελευταίο Προκριματικό της σειράς. Έτσι, ισοφάρισε τον Χαραλάμπους στις νίκες (δύο) αντίστοιχων τουρνουά, ενώ έγινε και ο πρώτος παίκτης που κερδίζει δύο τουρνουά σε διαφορετικές διοργανώσεις. Για να φτάσει μέχρι την τελική επικράτηση, ο «Captain» απέκλεισε κατά σειρά τούς Γεωργιάδη, Πετράκο, Τερζή και Μαγγανά, ενώ ο αντίπαλός του στον τελικό είχε επικρατήσει των Χρηστίδη, Σαπουντζάκη και Γυρτάτου. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τον τελευταίο, καθώς ο Αλέξανδρος Γυρτάτος κατάφερε να κερδίσει τους Μπουγιούκου και Δημάκη στο main και εν συνεχεία τους Τερζή και Γεωργιάδη στο Consolation, φτάνοντας σε αξιοσημείωτη διάκριση, μόλις στο τρίτο επίσημο τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon στο συμμετέχει.

Φυσικά, ως τελευταίο τουρνουά της σειράς των Προκριματικών, η διοργάνωση του Κεφαλαρίου είχε ενδιαφέρον και για τις τέσσερις θέσεις πρόκρισης που θα προέκυπταν από τους επιλαχόντες στη βαθμολογία. Το αδιαμφισβήτητο προβάδισμα από τους τρεις πρώτους Προκριματικούς απεδείχθη αρκετό για τους Μπουγιούκου (55), Κάτσιο (50) και Χριστοφίδη (43 βαθμοί), αλλά η τέταρτη θέση επεφύλασσε καρδιοχτύπια. Τελικώς, οι δύο νίκες που σημείωσε ο Θοδωρής Δημάκης επί των Μπονάνου και Σαπουντζάκη ήταν αρκετές να του χαρίσουν την τέταρτη προνομιούχο θέση με 32 βαθμούς, προσπερνώντας σε απόσταση μικρότερη της μίας νίκης τούς Μυλωνάδη (30), Σακκαλή και Γεωργιάδη (από 28), καθώς και τους Τσίρη και Πεταλά (από 25).

Συνεπώς, στον Τελικό της 30ής Ιουνίου θα αναμετρηθούν (με βαθμολογική σειρά) οι Χαραλάμπους, Χρηστίδης, Προυκάκης, Τερζής, Μπουγιούκου, Κάτσιος, Αυδής, Γιαννάκος, Χριστοφίδης, Κωστόπουλος, Μητρέλης, Γυρτάτος, Μαγγανάς, Δημάκης και Στράνγκας, με τον πρώτο της βαθμολογίας, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, να έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στους προημιτελικούς (top-8) της διοργάνωσης.

Όπως και στην περίπτωση του Πρωταθλήματος, έτσι και για το Κύπελλο, μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη βαθμολογία, την πορεία του τουρνουά, καθώς και πλήθος στατιστικών που επιμελείται ο Γραμματέας Αγώνων, Γιώργος Τσίρης, εδώ.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes