Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Ενημερωτικό Δελτίο Αυγούστου 2013

Posted in Ενημερωτικά δελτία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ!

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ BACKGAMMON

ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ DOUBLES ΟΙ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ (ξανά!) ΚΑΙ ΜΗΤΡΕΛΗΣ

 

Με δύο τεράστιες επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα έκλεισε τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Αυγούστου το 38o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Backgammon, που διεξήχθη (όπως κάθε χρόνο από το 1976) στο Μόντε Κάρλο: Πιο συγκεκριμένα, στο World Federations Cup(Κύπελλο Ομοσπονδιών), η Ελληνική Ομοσπονδία Backgammon, διά χειρός Κίμωνα Παπαχριστόπουλου, κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ επίσης δεύτεροι κατετάγησαν στο διπλό (World Championship Doubles Consultation) οι Κώστας Μητρέλης και Χάρης Χρηστίδης! Για τον τελευταίο μάλιστα, η συγκεκριμένη διάκριση του Δευτεραθλητή Κόσμου έρχεται για δεύτερη φορά, αφού το 2010 είχε ξαναφτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, παίζοντας με τον Τάκη Χατζέλη.

 

 

Παπαχριστόπουλος, Μητρέλης και Χρηστίδης στα εθνικά μας χρώματα

 

                Στο World Federations Cup, η Ομοσπονδία μας μετείχε για πρώτη φορά (αφού μέχρι πέρυσι δεν υφίστατο επισήμως), και με το «καλημέρα» έκανε αισθητή την παρουσία της στον χάρτη του παγκόσμιου backgammon, αφού ο Κίμων Παπαχριστόπουλος έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του θεσμού. Η περιπέτεια του Κίμωνα ξεκίνησε με νίκη επί του Βραζιλιάνου RonaldAmorin, αλλά σύντομα εξελίχθηκε σε… σκανδιναβικό εφιάλτη, αφού υπέκυψαν μπροστά του οι εκπρόσωποι της Δανίας (Marc Brockmann Olsen), της Σουηδίας (Håkan Åkerstrand) και της Νορβηγίας (Tore Fredriksen), πριν την ήττα στον τελικό από τον Γάλλο Alain Babillon. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο, μονίμως διαμένων στη Γερμανία, πρωταθλητής μας έκανε επίσης αισθητή την παρουσία του και στο Mainτου ατομικού τουρνουά, όπου έφτασε μέχρι τους «16», όπως άλλωστε είχε κάνει πέρυσι και ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης. Θυμίζουμε ότι η υψηλότερη ελληνική διάκριση σε ατομικό επίπεδο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σημειώθηκε το 2000, όταν ο Γιώργος Βαδιάκας (επί συνόλου 267 παικτών) έφτασε στα Ημιτελικά, χάνοντας από τη μετέπειτα Πρωταθλήτρια Katie Scalamandre (ΗΠΑ) σε αγώνα-θρίλερ 23-21.

 

Οι φιναλίστ του DoublesC onsultation

                Στο Doubles Consultation, οι Μητρέλης και Χρηστίδης απέκλεισαν στον πρώτο γύρο το ζεύγος Riskin από τη Ρωσία, πριν αντιμετωπίσουν επιτυχώς τους πανίσχυρους Δανούς Nevzat Dogan (Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2012) και Karsten Bredahl (έχει κατακτήσει δις το σημαντικότατο NordicOpen). Ακολούθησε το ζεύγος Büyüksoyαπό την Τουρκία, πριν από την εμπλοκή σε έναν… κατά το ήμισυ «εμφύλιο», αφού στα προημιτελικά απέκλεισαν το μεικτό ζεύγος Κίμωνα Παπαχριστόπουλου και Thomas Kazemieh από τη Γερμανία. Η τελευταία νίκη του ελληνικού ζεύγους πραγματοποιήθηκε επί των Tobias Hellwag (Γερμανία) και Mike Svobodny (ΗΠΑ), πριν τον τελικό, εναντίον των πασίγνωστων Ιαπώνων Michihito Kageyama και Tatsuya Tanaka, ο οποίος εξελίχθηκε σε ένα σεμινάριο που θα μείνει στην ιστορία του παγκόσμιου backgammon, αφού οι αντίπαλοί μας έπαιξαν με το αφύσικο 1,56 errorrate, την ώρα που οι Έλληνες σημείωσαν ακόμα πιο θεαματική επίδοση (1,16!!!), κάτι που όμως δεν τους έφτασε για να κατακτήσουν το τρόπαιο…

                Ας σημειωθεί ότι, πέραν των δύο τεραστίων επιτυχιών για τα ελληνικά χρώματα που προαναφέραμε, είχαμε ακόμα μία διάκριση σε ατομικό επίπεδο, αφού ο Κώστας Μητρέλης προχώρησε μέχρι τους ημιτελικούς του MonteCarloOpen, τουρνουά που παραδοσιακά ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο φετινός Κυπελλούχος Ελλάδος νίκησε κατά σειρά τον Βρετανό Sean Williams, τους Αργεντινούς Mario Bonfico και Joaquin Koifman, και τον Ιάπωνα Masahiko Nasu, πριν αποκλειστεί ένα βήμα πριν τον τελικό από τον Βραζιλιάνο Alvaro Savio. Για την ιστορία, ο τίτλος κατέληξε στον Ιάπωνα Motonori Kunishima, ο οποίος συνέχισε τις μεγάλες επιτυχίες της χώρας του στον θεσμό.

 

Η ελληνική τριάδα μπροστά από το περίφημο καζίνο του Μόντε Κάρλο,

αρχιτεκτονικό αριστούργημα του Jean-Louis Charles Garnier

                Αφήνοντας στην άκρη τις ελληνικές διακρίσεις, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο ατομικό κρίθηκε σε ένα… θεοπάλαβο παιχνίδι που κατέληξε σε backgammon(τριπλό), ενώ ο κύβος βρισκόταν στο «4»! Τους 12 πόντους της νίκης ενθυλάκωσε ο Ουκρανός Vyacheslav Pryadkin (μαζί με τον παγκόσμιο τίτλο), αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Πρωταθλητή του 2008 Lars Trabolt από τη Δανία. Ο τελευταίος επεδίωξε με ζήλο να ακολουθήσει τα βήματα του… κατά το ήμισυ συνεπώνυμού του Τζαμαϊκανού σπρίντερ Bolt, ο οποίος την ίδια ημέρα κατακτούσε το δεύτερο χρυσό του σε Παγκόσμιο στα 100 μέτρα, αλλά βρέθηκε κόντρα στην απίστευτη συγκυρία που προαναφέραμε, μένοντας τελικά δεύτερος. Αμφότεροι οι φετινοί πρωταγωνιστές ομόρφυναν τα απογεύματά μας, προσφέροντας υψηλό θέαμα στις διάφορες αναμετρήσεις που έδωσαν, πολλές από τις οποίες μεταδόθηκαν «ζωντανά» από την ιστοσελίδα μας, www.bgfed.gr. Τέλος, το Πρωτάθλημα Ομάδων κατέληξε στην τριάδα από το Ισραήλ.

                Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως το σύνολο της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας βρέθηκε στα έπαθλα, τη στιγμή που μετείχαν συνολικά 205 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, ενώ η χώρα μας δεν εκπροσωπήθηκε καθόλου σε κάποια γεγονότα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τις πολυάριθμες αποστολές από τη Δανία (22 παίκτες), τις ΗΠΑ (20), τη Βρετανία (19), τη Γαλλία (15), την Ιταλία και την Ιαπωνία (από 12), τη Γερμανία (11), τη Βραζιλία (10), το Ισραήλ (9), τη Νορβηγία και τη Φινλανδία (από 7 συμμετοχές). Ποιος μπορεί άραγε να φανταστεί τι θα μπορούσε να συμβεί αν και η ελληνική αποστολή πλησίαζε αυτά τα νούμερα; Διότι, όπως θα σας διαβεβαίωναν και οι γνώστες της εγχώριας αγωνιστικής πραγματικότητας, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε-έξι ακόμα παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν άνετα στα ψηλά πατώματα των παγκοσμίων διακρίσεων. Ας όψεται η μνημονιακή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά…

                Μπορείτε να δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και του Monte Carlo Open εδώ και την πορεία των διαφόρων επιμέρους τουρνουά εδώ.

 

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η διεθνής δράση στο backgammonδεν σταματάει ποτέ, όπως και οι δυνατότητες που μας δίνονται κατά καιρούς για να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας στην αξιοσημείωτη συλλογή των διεθνών διακρίσεων για το ελληνικό backgammon. Έτσι, η νεοσύστατη Ελληνική Ομοσπονδία αποφάσισε την κατάρτιση πλήρους, δεκαεξαμελούς ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο τρίτο σχετικό διεθνές πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 22 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να δείτε εδώτη σχετική προκήρυξη.

                Το 3ο Διεθνές Πρωτάθλημα Backgammon διεξάγεται υπό την αιγίδα των ομοσπονδιών της Γαλλίας, της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ, και αναμένεται να σημειώσει ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών, τόσο σε επίπεδο συμμετεχόντων παικτών, όσο και στις χώρες προέλευσης αυτών. Όπως γίνεται αντιληπτό, μας δίνεται η ευκαιρία να συναγωνιστούμε μεγάλα ονόματα του διεθνούς παιχνιδιού, χωρίς το υπέρογκο για πολλούς (ιδιαίτερα, στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία) απαραίτητο κόστος μιας διεθνούς συμμετοχής, αφού κάθε συμμετέχων υποχρεούται στην καταβολή είκοσι ενός (21) ευρώ...

                Δυστυχώς, ο αριθμός συμμετεχόντων ανά χώρα είναι εξαιρετικά περιορισμένος, με το πλαφόν να ορίζεται στους 16 παίκτες. Φιλοδοξία μας είναι να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή δεκαεξάδα, μεταξύ όσων ενδιαφερθούν. Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε να εκδηλώσετε τυχόν ενδιαφέρον σας, με αποστολή σχετικού mailστο γνωστό σας πλέον Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή επικοινωνώντας με τον Αρχηγό της ελληνικής ομάδας, Γιώργο Αυδή, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 6977420582. Παρεμπιπτόντως, στον ίδιο θα μπορείτε να απευθύνεστε για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και για το 1ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, που θα προκηρυχθεί επισήμως οσονούπω. Παρακαλείστε όπως μεριμνήσετε συντόμως για τυχόν ενδιαφέρον σας για οποιαδήποτε από τις δύο διαδικτυακές διοργανώσεις, διότι η εγγραφή στο GridGammon, την κοινή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για αμφότερες, ενίοτε αποδεικνύεται χρονοβόρα διαδικασία και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 18 Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον για τη συμμετοχή σας στο διεθνές τουρνουά.

                Οι τελικές αποφάσεις για την κατάρτιση της βέλτιστης δεκαεξάδας, σεβόμενοι πάντοτε τις εισηγήσεις του Αρχηγού, θα ληφθούν δημοσίως στο ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στην Παλλήνη, πριν από την έναρξη της φετινής... κούρσας για το Πρωτάθλημα. Για την επιλογή ανάμεσα στους εθελοντές θα χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο η κατάταξη αυτών στο ELO, αλλά θα ληφθούν υπόψη και άλλοι παράγοντες, όπως οι εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. Εύλογα τεκμαίρεται πως οι ιστορικά πλέον επιτυχημένοι πρωταθλητές μας έχουν την απόλυτη προτεραιότητα, εάν το συγκεκριμένο τουρνουά άπτεται του φετινού αγωνιστικού τους προγραμματισμού.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Η ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ BACKGAMMON ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

 

Αποτελεί σίγουρα θετική εξέλιξη η εύρεση μόνιμης έδρας για την πλειονότητα των τουρνουά που θα διεξαχθούν φέτος στην Αθήνα. Είναι αλήθεια ότι από την περίοδο που έκλεισαν τα γραφεία του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Πειραιά, τον Οκτώβριο του 2012, το ζήτημα μας ταλαιπώρησε αρκετά. Βασίσαμε την απόφασή μας για μονιμοποίηση του Pallini Tennis Park σε δεδομένα που θα επιθυμούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας:

  1. Στο πρόσωπο των διαχειριστών της επιχείρησης βρήκαμε ανθρώπους με πρόθεση να βοηθήσουν το ελληνικό backgammon, επενδύοντας στην εκεί παρουσία μας. Ας σημειωθεί πως ολόκληρος ο εξοπλισμός υποδομής (τραπεζοκαθίσματα, φωτισμός, ερμάρια φύλαξης παγίων περιουσιακών στοιχείων κ.λπ.) που θα αντικρίσουμε για πρώτη φορά στις 14 Σεπτεμβρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη για εμάς αίθουσα, αποτελούν νέα επένδυση της επιχείρησης, προς τιμήν ημών!
  2. Το κόστος για την Ομοσπονδία είναι ασυγκρίτως χαμηλότερο από εκείνο που δαπανούσαμε στα διάφορα ξενοδοχεία. Φυσικά, τα ξενοδοχεία έχουν πάντοτε τη δική τους ταυτότητα και αίγλη, οπότε παραμένουμε πάντοτε ανοιχτοί σε προτάσεις για κάποιες από τις εκδηλώσεις μας.
  3. Οι υπηρεσίες ενδιαίτησης στο PalliniTennisPark είναι σε αξιοπρεπέστατες τιμές και, κυρίως, είναι υψηλότατου επιπέδου.

Συνεπώς, εάν δεν κοινοποιηθεί στο σύνολο των παικτών κάτι διαφορετικό, οι αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου θα διεξάγονται στο Pallini Tennis Park. Πληροφορίες για τον χώρο διεξαγωγής εδώ και χάρτης προσβασιμότητας εδώ.

                Περνώντας τώρα στην ουσία των φετινών διοργανώσεων, κατόπιν σοβαρής μελέτης των διαφόρων απόψεων και προτάσεων που κατατέθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τις επίσημες «Προκηρύξεις», βάσει των οποίων θα διεξαχθούν φέτος το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος. Ας σημειωθεί πως για εξοικονόμηση χώρου στο παρόν, αμφότερες οι «Προκηρύξεις» θα βρίσκονται μονίμως αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας. Θα μπορείτε όμως να ανατρέχετε μονίμως σε αυτές, και μέσω του παρόντος, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

Πρωτάθλημα 2013-2014

Θα ισχύσουν κατά κύριο λόγο όσα περιγράψαμε στην προηγούμενη έκδοση του newsletterμας, με βασική διαφορά την επαναφορά του δικαιώματος συμμετοχής σε κάθε προκριματική ημερίδα στα περυσινά επίπεδα, ήτοι στα 60 ευρώ (συν 10 για τους παίκτες που δεν είναι ταμειακώς ενήμεροι). Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την Προκήρυξη για το 7ο Πρωτάθλημα Ελλάδος Backgammon εδώ.

Η 1η Αγωνιστική του νέου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Παλλήνη το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, με έναρξη εγγραφών στις 13:30 και κλήρωση στις 14:15. Θα προηγηθεί στις 11:30 ανοιχτό προς όλους Διοικητικό Συμβούλιο, όπου κάθε παίκτης είναι ευπρόσδεκτος με τοποθετήσεις, τυχόν ενστάσεις, αλλά και ιδέες, σε σχέση με την Ομοσπονδία και το κοινό μας όραμα. Στο εν λόγω ΔΣ θα ανακοινωθούν για πρώτη φορά και όλες οι ημερομηνίες εγχώριας αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο του 2013.

Κύπελλο 2013-2014

Και πάλι, τα περισσότερα που σας περιγράφαμε στο NewsletterΙουλίου ισχύουν, με δύο βασικές διαφοροποιήσεις: Το ύψος του δικαιώματος συμμετοχής σε κάθε τουρνουά καθορίζεται τελικά στα 25 ευρώ (συν 5 για τους παίκτες που δεν είναι ταμειακώς ενήμεροι). Επίσης, εισάγεται για πρώτη φορά ο θεσμός της έκπτωσης για κοινωνικά αδύναμες ομάδες. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την Προκήρυξη για το 3ο Κύπελλο Ελλάδος Backgammonεδώ.

Ο 1ος Προκριματικός του νέου Κυπέλλου θα διεξαχθεί στην Παλλήνη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με έναρξη εγγραφών στις 11:30 και κλήρωση στις 12:15.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ

Όσοι θέλουν να συνδυάσουν backgammon και τουρισμό μπορούν να δουν το ημερολόγιο με όλα τα διεθνή τουρνουά μέχρι 20.07.2014 εδώ.

 

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση της εγχώριας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, δεκαέξι ιστοσελίδες αφιέρωσαν χώρο στην Ομοσπονδία μας, φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στο «ταβλικό» κοινό της χώρας. Τουλάχιστον, για 16 μάθαμε εμείς, αφού το συχνό φαινόμενο των αναδημοσιεύσεων ενδεχομένως έχει «στείλει» ως είδηση τους τίτλους του Αυδή και του Μητρέλη, στο (υποτιθέμενο) blogπου διατηρεί ο (επίσης υποτιθέμενος) Σύλλογος Καφενόβιων Άνω Βρουβοχωρίου. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους φίλους μας που, σερφάροντας τυχαία, «πέφτουν» πάνω σε κάποιο δημοσίευμα που μας αφορά να μας ενημερώνουν σχετικά. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν στη δράση της Ομοσπονδίας μας ήταν τα ακόλουθα:

Αρκούδα

Αρπακτικό

Αχόρταγος

Ζούγκλα

Ντου

Ράδιο Γάμμα

Το Ραντάρ

Σήκωσέ το

Τουρνουά

Τρομακτικό

Cebil

Find GR

INews

My News

News Board

Sportscopy

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

  1. Για να ικανοποιήσουμε κάποιους φίλους που μόλις πρόσφατα έμαθαν για εμάς, αλλά και κάποιους παλαιότερους που διαπίστωσαν ότι μάλλον έρχονται... συχνότερα στα τουρνουά μας απ’ όσο είχαν αρχικά εκτιμήσει, εισάγουμε εκτάκτως τον θεσμό της «μερικής ετήσιας συνδρομής» (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος), προς 50 ευρώ. Με το ποσόν αυτό κάποιο Τακτικό Μέλος της Ομοσπονδίας θα δύναται να επωφεληθεί όλων των εκπτώσεων που προβλέπονται σχετικά, στις διάφορες διοργανώσεις μας. Να επισημάνουμε ότι μέχρι τη λήξη της συνδρομής, που θα συμπίπτει με το τέλος του ημερολογιακού έτους (2013), θα έχουν διεξαχθεί τέσσερα τουρνουά Πρωταθλήματος (το ένα, διήμερο), κατ’ ελάχιστον τρία Κυπέλλου, συν ένα «μεγάλο» jackpotτα Χριστούγεννα και ένα Διαδικτυακό Πρωτάθλημα! Στα παραπάνω μπορείτε να προσθέσετε και κάποιο δυνητικό όφελος από ενδεχόμενα satellites, όπως αυτά που διεξήχθησαν φέτος για Πράγα, Λευκωσία και Μόντε Κάρλο.

Εξυπακούεται ότι η προσφορά αφορά μόνον σε μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο σχετικό μητρώο. Υπενθυμίζουμε ότι η εφ’ όρου ζωής εγγραφή σας (την οποία με κάποια αφορμή στο μέλλον, θα κάνετε τελικά), κοστίζει 20 ευρώ, καταβαλλόμενα άπαξ και διά παντός!

  1. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να παρακινούμε τους παίκτες μας να αφιερώσουν λίγο χρόνο και... φαιά ουσία σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας της Ομοσπονδίας. Μπορεί μια καλή ιδέα ή μια πρωτοβουλία να μας αλλάξει κυριολεκτικά επίπεδο. Δείτε ενδεικτικά στο NewsletterΙουλίου τομείς και δραστηριότητες στους οποίους μπορείτε αναμφισβήτητα να μας βοηθήσετε. Και μην ξεχνάτε να μας προτείνετε τοποθεσίες και ξενοδοχεία για το διήμερο Κύπελλο «Αντώνης Μαλτεζόπουλος», που θα διεξαχθεί εκτός Αθηνών το ερχόμενο καλοκαίρι, προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Φίλες και φίλοι του backgammon,

 

Πρωτάθλημα 2013-2014, 1η Αγωνιστική > Παλλήνη, 14.09.2013

Κύπελλο 2013-2014, 1ος Προκριματικός > Παλλήνη, 29.09.2013

 

 


Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes