Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Ενημερωτικό Δελτίο Μαρτίου 2014

Posted in Ενημερωτικά δελτία

TO DOUBLE… OR NOT TO DOUBLE!

Μηνιαίο Ενημερωτικό Newsletter της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon            Αρ. 19 - Μάρτιος 2014

 

ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΡΧΟΜΑΙ…

…ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΑΩ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 23 Μαρτίου η τριήμερη εκδήλωση Backgammon που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «ThessalikonGrand» της Καρδίτσας. Οι παίκτες που ταξίδεψαν από την Αθήνα κατέκτησαν τη μερίδα του λέοντος των διαφόρων διακρίσεων στο τριήμερο, αφήνοντας μόνο τη δεύτερη θέση του 7ου Προκριματικού Κυπέλλου για τον Καρδιτσιώτη Βαγγέλη Λωρίδα. και την αντίστοιχη του Κυπέλλου «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» για την Τρικαλινή Βιβή Σκριμπώνη. Μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες της όμορφης αυτής εκδήλωσης στη «Σύνοψη Αγωνιστικής Δραστηριότητας», που ακολουθεί.

 

                Η δράση τώρα μεταφέρεται στα γνώριμα εδάφη της Παλλήνης, για δύο τουρνουά (8η Αγωνιστική Πρωταθλήματος και 8ος Προκριματικός Κυπέλλου), και εν συνεχεία, οι «κυνηγοί» της διάκρισης στο φετινό Πρωτάθλημα θα κληθούν να ξαναγεμίσουν τις ταξιδιωτικές τους αποσκευές για να επισκεφθούν την όμορφη Χαλκίδα, στην οποία θα φιλοξενηθεί φέτος το κρισιμότερο τουρνουά της χρονιάς. Πρόκειται για το εκτός Αθηνών διήμερο, που θα διεξαχθεί στις 10-11 Μαΐου, στο ξενοδοχείο «BestWesternLucy» της ευβοϊκής πρωτεύουσας, με τον νικητή να εξασφαλίζει μία θέση στην Τελική Φάση του Ιουνίου, δίχως να περιμένει να διαπιστώσει εάν θα βρίσκεται στις προνομιούχους θέσεις της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Στις τελευταίες σελίδες του παρόντος θα βρείτε λεπτομερώς το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες για τους αγώνες της Χαλκίδας και το ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει. Παρακαλούμε θερμά όπως προβείτε στις απαραίτητες κρατήσεις όσο το δυνατόν συντομότερα, για να αποφευχθούν φαινόμενα όπως αυτά που αντιμετωπίσαμε στην Καρδίτσα, όπου, λόγω σχολικής εκδρομής, υπήρχαν ελάχιστα προς διάθεση δωμάτια για το βράδυ της Παρασκευής.

                Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δημήτρη Μαγγανά για τη βοήθειά του στην οργάνωση του διήμερου τουρνουά του Μαΐου (9η Αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος 2013-2014). Προσδοκία μας είναι το παράδειγμά του να ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι φίλοι μας, συμμετέχοντας ενεργά στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, η οποία στο κάτω κάτω της γραφής, ανήκει σε όλους μας…

 

ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΕ ΜΕ ΤΟ… ΒΑΜΒΑΚΙ!

 

Με μια αξιοσημείωτη επιτυχία για τον Αντώνη Βαμβακάρη, ο οποίος πρώτευσε στην κατηγορία Intermediateμεταξύ 19 παικτών, ολοκληρώθηκε ακόμα ένα τουρνουά που έλαβε χώρα στην κατεχόμενη πλευρά της Κύπρου. Μάλιστα, στην πορεία του για την πρωτιά, ο δραστήριος παίκτης μας επικράτησε στον ημιτελικό του καλού του φίλου Θανάση Μακρή, αφήνοντάς τον με τη γλυκόπικρη γεύση μιας παρουσίας σε ημιτελικό διεθνούς διοργάνωσης.

Στο τουρνουά που διεξήχθη στην Κυρήνεια μεταξύ 12 και 16 Μαρτίου, συμμετείχαν αρκετοί Έλληνες παίκτες, όμως, πλην της προαναφερθείσας επιτυχίας, ουδείς άλλος κατάφερε να αποσπάσει κάποιο έπαθλο. Πιο κοντά από τους υπόλοιπους έφτασαν οι Κώστας Μητρέλης, Κίμων Παπαχριστόπουλος και Χάρης Χρηστίδης, οι οποίοι συγκρότησαν τριμελή ομάδα και αγωνίστηκαν στο σχετικό event(σε σύνολο 22 ομάδων), σταματώντας όμως στα ημιτελικά (βραβεύτηκαν μόνον οι πρώτες δύο ομάδες).

ΣΥΝΟΨΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝ’ ΑΛΛΙΩΣ... ΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝ’ ΩΡΑΙΟΣ!

Κύπελλο 2013-2014, 6ος Προκριματικός

Ο 6ος Προκριματικός για το φετινό Κύπελλο, που διεξήχθη στην Παλλήνη στις 2 Μαρτίου, βρήκε νικητή τον δις πρωταθλητή Ελλάδος Κώστα Χιωτίνη (ο «παλιός»), ο οποίος έφτασε με άνετες νίκες μέχρι τον τελικό, κερδίζοντας διαδοχικά τους Θανόπουλο, Μητρέλη, Δίκαρο και Προυκάκη. Εκεί, δεν απεδείχθη ικανός να τον σταματήσει ούτε ο επίσης δύο φορές Πρωταθλητής Ελλάδος, Χάρης Χρηστίδης, που έφτασε ώς τον τελικό υπερπηδώντας με άνεση τα εμπόδια των Καζαντζόγλου, Ανδρέα Παναγάκη και Άρη Μπονάνου. Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και ο νικητής του Consolation και περσινός Κυπελλούχος Ελλάδος, Κώστας Μητρέλης, επικρατώντας των Καρτέρη, Τσίρη, Κλείτσα, Παναγάκη και Προυκάκη, εξασφαλίζοντας έτσι μία δεύτερη θέση στην Ημιτελική Φάση, ερχόμενος τοιουτοτρόπως σε απόσταση δύο νικών από την παρουσία του στα Τελικά.

Το πλέον αξιοσημείωτο όμως της ημέρας ήταν η παρθενική εμφάνιση του Άρη Μπονάνου (ο «νέος»), ο οποίος, σε ηλικία 15 ετών, έγινε ο νεότερος παίκτης που λαμβάνει μέρος σε τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon. Μάλιστα, δεν φάνηκε να πτοείται από το νεαρόν της ηλικίας του και κατάφερε, στην πρώτη του αυτή παρουσία, να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του Προκριματικού, νικώντας τους πολύ πιο έμπειρους Γυρτάτο, Κλείτσα και Ατματζίδη!

 

Ο ΜΗΤΡΕΛΗΣ «ΚΑΠΑΡΩΣΕ» (;) ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Πρωτάθλημα 2013-2014, 7η Αγωνιστική

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις μέσα στο 2014, ο Κώστας Μητρέλης κατέκτησε την πρωτιά στην 7η Αγωνιστική του φετινού Πρωταθλήματος, η οποία διεξήχθη στην Καρδίτσα, βάζοντας πλέον σοβαρότατη υποψηφιότητα να επικρατήσει στη συνολική βαθμολογία της κανονικής περιόδου, κάτι που θα σημάνει την, για πρώτη φορά, ανάδειξή του σε «Νικητή της Χρονιάς».

                Στην πορεία του προς τη νίκη, ο Κυπελλούχος 2013 επικράτησε σε δύσκολα και «κλειστά» παιχνίδια επί των Κλείτσα, Γρούτσου, Δίκαρου και Μαγγανά, φτάνοντας έτσι στη δεύτερη διαδοχική νίκη του σε Mainτουρνουά Πρωταθλήματος, κάτι που, φυσιολογικά, τον «εκτόξευσε» στη βαθμολογία. Από την πλευρά του, ο φιναλίστ Δημήτρης Μαγγανάς, πέρασε διαδοχικά τα εμπόδια των Πεταλά, Τσίρη, Λουμίδη και Βατανίδη, σταματώντας μόνο στον τελικό, από τον φορμαρισμένο Μητρέλη. Το Consolationκατέληξε στον Νίκο Δίκαρο, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή (Σοφάδες) και τίμησε τη γενέτειρά του, διακρινόμενος, εκτός από το τουρνουά Πρωταθλήματος, και στο Κύπελλο «Αντώνης Μαλτεζόπουλος», που διοργάνωσαν οι Καρδιτσιώτες φίλοι μας. Στην πορεία του προς τη νίκη, ο Δίκαρος απέκλεισε τους Μπιζόγλη και Προυκάκη, έχασε από τον Μητρέλη στον ημιτελικό, αλλά ανέκαμψε άμεσα και, με νίκες επί των Βατανίδη και Προυκάκη (πάλι!), έφτασε στο βάθρο των νικητών. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Δίκαρος και Προυκάκης συναντήθηκαν και τρίτη φορά μέσα στο διήμερο, για το Κύπελλο «Αντώνης Μαλτεζόπουλος», με νικητή τον πρώτο σε όλες τις αναμετρήσεις!

                Κατόπιν αυτών, στη βαθμολογία προηγείται πλέον σαφώς ο Μητρέλης (336), απειλούμενος πρακτικά μόνο από τον Γιώργο Κλείτσα (297). Την προνομιούχο τετράδα συμπληρώνουν οι Χιωτίνης (238) και Χρηστίδης (232), ακολουθούμενοι σε σχετική απόσταση από τους Προυκάκη (219), Γρούτσο (209), Μαγγανά (203), Αυδή (202), Πασιαλή (198) και Μανωλιό (192). Την τελευταία θέση πρόκρισης (με την προϋπόθεση ένας από όλους τους ανωτέρω να κερδίσει το διήμερο τουρνουά της Χαλκίδας) καταλαμβάνει ο Πεταλάς (188), νιώθοντας όμως στο σβέρκο του καυτή την ανάσα των Χανδρινού (187), Κοκκίνη (183), και Γιαννούλη (179). Δεδομένου όμως του ότι από το ερχόμενο τουρνουά (5 Απριλίου) θα αρχίσουν να αφαιρούνται ολόκληρα τουρνουά από τη βαθμολογία εκάστου παίκτη (ως γνωστόν, προσμετρώνται μόνο οι επτά καλύτερες εμφανίσεις από τις, κατά μέγιστο, δέκα συμμετοχές), βάσιμες ελπίδες πρόκρισης διαθέτουν ακόμα οι Μακρής (168), Τσίρης (167), Βαμβακάρης (165), Χατζέλης (163), Μπρακόνι (156) και Λουμίδης (148).

                Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη βαθμολογία, την πορεία του τουρνουά, καθώς και πλήθος στατιστικών που επιμελείται ο Γραμματέας Αγώνων, Γιώργος Τσίρης, εδώ.

Η ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΟ… ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!

Κύπελλο 2013-2014, 7ος Προκριματικός

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επιτυχία του στην Κύπρο, ο Αντώνης Βαμβακάρης κατέκτησε τον 7ο Προκριματικό του Κυπέλλου 2014, που έγινε στην Καρδίτσα, εξασφαλίζοντας τοιουτοτρόπως την παρουσία του στα Τελικά. Ήταν η πρώτη του σχετική επιτυχία για φέτος, αφού στα πρώτα έξι τουρνουά της χρονιάς είχε περιοριστεί σε δύο προκρίσεις στα Ημιτελικά, χάνοντας στις λεπτομέρειες την Τελική Φάση.

                Στην πορεία του για την πρόκριση, ο Βαμβακάρης απέκλεισε κατά σειρά τούς Προυκάκη, Κοκκίνη, Γρούτσο και Μητρέλη, φτάνοντας σε έναν μνημειώδη τελικό εναντίον του «γηπεδούχου» Βαγγέλη Λωρίδα, ο οποίος είχε προκριθεί επί των Ατματζίδη, Θανόπουλου, Δίκαρου και Μανωλιού. Ο Λωρίδας προηγήθηκε με 10-2 και 12-7, όμως ο Βαμβακάρης αντεπιτέθηκε, επικρατώντας με το οριακό 13-12, που σήμανε και τη βέβαιη παρουσία του στην Τελική Φάση. Το Consolationκατέληξε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον Κώστα Μητρέλη, ο οποίος, μετά τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό του Main, αντεπιτέθηκε και, με νίκες επί των Μανωλιού και Χιωτίνη, εξασφάλισε και τρίτη (!) θέση για την Ημιτελική Φάση, δημιουργώντας σχετικό ρεκόρ. Φυσικά, είναι ακλόνητο φαβορί για την παρουσία του στα Τελικά, εκμεταλλευόμενος τόσο την «πληθωρική» παρουσία του στην Ημιτελική Φάση, όσο και τη θέση του στην ειδική βαθμολογία, την οποία μπορείτε να βρείτε αυτούσια εδώ, όπως άλλωστε και όλα τα στοιχεία που αφορούν στον 7ο Προκριματικό του Κυπέλλου, σε επιμέλεια του Γραμματέα Αγώνων, Γιώργου Τσίρη.

                Στο σημείο αυτό, και ενώ απομένει μόνο ένα τουρνουά για να ολοκληρωθεί η Προκριματική Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2013-2014, ας συνοψίσουμε τα μέχρι τώρα δεδομένα:

  1. Επτά θέσεις στην Τελική Φάση έχουν ήδη δοθεί μέσω της απευθείας πρόκρισης που συνεπάγεται η επικράτηση στο Mainεκάστου Προκριματικού. Από δύο έχουν εξασφαλίσει οι Γιώργος Κλείτσας και Σπύρος Χανδρινός, ευρισκόμενοι ήδη στην «οκτάδα» του θεσμού, ενώ από μία έχουν οι Κώστας Χιωτίνης, Μιχάλης Μανωλιός και Αντώνης Βαμβακάρης. Εκκρεμεί μία θέση, την οποία θα καταλάβει ο νικητής του 8ου (και τελευταίου) Προκριματικού, την Κυριακή του Θωμά, 27 Απριλίου.
  2. Τέσσερις θέσεις θα απονεμηθούν στους ισάριθμους προπορευόμενους της ειδικής βαθμολογίας, από την οποία όμως εξαιρούνται όλοι οι προαναφερθέντες. Συνεπώς, επί του παρόντος προβάδισμα για μία από αυτές έχουν οι Μητρέλης (195), Χρηστίδης (191), Προυκάκης (167) και Αυδής (151). Τους δύο τελευταίους φιλοδοξούν να «εκπαραθυρώσουν» οι Τσίρης και Στέφανος Μπονάνος, οι οποίοι ισοβαθμούν στους 146, καθώς και οι Δημάκης (137) και Μακρής (132), που ακολουθούν κατά πόδας.
  3. Τέλος, οι τελευταίες τέσσερις θέσεις θα προκύψουν από τους διαγωνιζόμενους στην Ημιτελική Φάση, η οποία θα αποτελείται κι αυτή από 16 θέσεις. Εξ αυτών, τις τρεις έχει ήδη ο Μητρέλης, ενώ από δύο οι Βαμβακάρης και Χρηστίδης. Τέλος, από μία θέση στα Ημιτελικά έχουν εξασφαλίσει οι Χιωτίνης, Προυκάκης, Αυδής, Μπονάνος, Μακρής, Φίλων Σωτηριάδης και Λωρίδας. Όπως είναι ευνόητο, οι εναπομείνασες δύο θέσεις θα καταληφθούν από τον φιναλίστ και τον νικητή του Consolation του 8ου Προκριματικού, ο οποίος αποκτά χαρακτήρα… LastChanceγια την πολυπόθητη πρόκριση!

 

ΥΨΗΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Με μεικτά πρόσημα συνεχίζεται η προσπάθεια των παικτών μας στις τρεις διοργανώσεις που διεξάγονται ταυτόχρονα από την Ευρωπαϊκή Διαδικτυακή Ομοσπονδία (EBIF). Από την προηγούμενη έκδοση του παρόντος, υπήρξαν οι εξής εξελίξεις:

 

EBIFOpen

Αποκλείστηκαν, αφού σημείωσαν την τρίτη τους ήττα, οι Θανόπουλος, Δημάκης, Κουτσάκης, Μπονάνος, Προυκάκης, Σερεμέτης και Τσίρης, αφήνοντας την ελληνική ομάδα με πέντε «διασωθέντες». Από αυτούς, καλύτερα πηγαίνει ο Χρήστος Γρούτσος, ο οποίος ισοβαθμεί στην τρίτη θέση της κατάταξης με πέντε αντιπάλους, έχοντας πέντε νίκες σε έξι αγώνες. Με τέσσερις νίκες ακολουθούν, μεταξύ πλείστων άλλων, οι Γιώργος Κλείτσας, Σεραφείμ Τσάκνης, Λεωνίδας Σωτηριάδης και Γιώργος Αυδής, όμως τα περιθώρια λάθους έχουν στενέψει επικίνδυνα για όλους αυτούς, αφού, με την επόμενη ήττα τους, θα οδηγηθούν στα… σπίτια τους. Μπορείτε να βρείτε τη σχετική βαθμολογία εδώ.

ChampionsCup

Δύσκολα εξελίσσονται τα πράγματα για τους δύο εναπομείναντες εκπροσώπους μας στον θεσμό, αφού τόσο ο Χρήστος Γρούτσος, όσο και ο Παύλος Θανόπουλος, έχουν από δύο νίκες και δύο ήττες, κινδυνεύοντας άμεσα με αποκλεισμό. Εδώ η βαθμολογία.

EuropeanCup

Αξιοπρεπή πορεία πραγματοποιούν στο εν λόγω τουρνουά οι Τάσος Αναγνώστου (με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες) και Φερνάντο Μπρακόνι (με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες). Ο Μιχάλης Προυκάκης βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με δύο νίκες και δύο ήττες. Για τη βαθμολογία, ανατρέξτε εδώ.

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 

Οδεύει προς το τέλος της η φετινή αγωνιστική περίοδος στην Καρδίτσα, και το ενδιαφέρον κορυφώνεται, αφού πυκνώνει η δράση. Έτσι, πέραν του ειδικού Κυπέλλου στη μνήμη του Αντώνη Μαλτεζόπουλου, η τοπική παρέα παικτών συνέχισε τις τακτικές της εκδηλώσεις κάθε δεύτερη Πέμπτη. Στο 11ο Τουρνουά Καρδίτσας, που διεξήχθη στις 27 Φεβρουαρίου, πρώτευσε ο Χρήστος Γρούτσος· στο 12ο, που έγινε στις 13 Μαρτίου, ο Ηρακλής Τσιαμαντάς, και στο 13ο, αυτό της 27ης Μαρτίου, ο Ηλίας Ελευθερίου. Το επόμενο τουρνουά της σειράς (14ο) θα διεξαχθεί στις 3 Απριλίου. Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στο 6973555415.

ΚΥΠΕΛΛΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΛΤΕΖΟΠΟΥΛΟΣ»

Στο περιθώριο της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και του 7ου Προκριματικού του Κυπέλλου, διεξήχθη μεταξύ 21 και 23 Μαρτίου τουρνουά αφιερωμένο στον μεγάλο πρωτεργάτη του ελληνικού backgammon. Συμμετείχαν 24 παίκτες, ενώ το σύστημα διεξαγωγής ήταν μια ινδική παραλλαγή ελβετικού συστήματος τριπλού αποκλεισμού, πέντε γύρων...

                Πρώτευσε ο αήττητος Νίκος Δίκαρος, με δεύτερη τη Βιβή Σκριμπώνη, η οποία επικράτησε σε σχετικό αγώνα μπαράζ επί του Γιώργου Πεταλά.

 

  1. Το jackpot που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής 21 Μαρτίου το κέρδισε ο Μιχάλης Προυκάκης, ο οποίος επικράτησε στον τελικό επί του Πολυχρόνη Κοκκίνη.

 


ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Επιθυμώντας να βοηθήσουμε στον όσο το δυνατόν πιο έγκαιρο προγραμματισμό σας, είμαστε πλέον σε θέση να ανακοινώσουμε το οριστικό πρόγραμμα των αγωνιστικών μας εκδηλώσεων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, το οποίο συνοπτικά έχει ως εξής:

5 Απριλίου (Σάββατο): Πρωτάθλημα 2013-2014, 8η Αγωνιστική (Παλλήνη)

27 Απριλίου (Κυριακή):Κύπελλο 2013-2014, 8ος Προκριματικός (Παλλήνη)

10-11 Μαΐου (διήμερο): Πρωτάθλημα 2013-2014, 9η Αγωνιστική (Χαλκίδα)

1 Ιουνίου (Κυριακή): Πρωτάθλημα 2013-2014, 10η Αγωνιστική (Αθήνα*)

14 Ιουνίου (Σάββατο): Ημιτελική Φάση Κυπέλλου Ελλάδος (Αθήνα*)

15 Ιουνίου (Κυριακή): Τελική Φάση Κυπέλλου Ελλάδος (Αθήνα*)

21 & 22 Ιουνίου: Τελική Φάση Πρωταθλήματος Ελλάδος (Αθήνα*)

Σημ. Ο αστερίσκος (*) δίπλα από την ένδειξη «Αθήνα» υποδηλώνει ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το ακριβές σημείο διεξαγωγής των εκδηλώσεων του Ιουνίου. Αυτό διότι έχουμε γίνει δέκτες αρκετών προτάσεων για αλλαγή του μέρους που θα φιλοξενήσει τους κρισιμότερους αγώνες της φετινής περιόδου. Για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

  • Το Σάββατο 21 Ιουνίου, πριν από την έναρξη των αγώνων για την Τελική Φάση του φετινού Πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon. Δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω ΓΣ έχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται, όμως δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει Τακτικά Μέλη!

 

Ορισμένες χρηστικές πληροφορίες για το διήμερο τουρνουά (10-11 Μαΐου) της Χαλκίδας:

  1. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο «BestWesternLucy» (4*), που βρίσκεται στην παραλία της πόλης.
  2. Μπορείτε να κρατήσετε δωμάτιο ηλεκτρονικά, μέσω της σελίδας http://www.lucy-hotel.gr/, όπου και υπάρχει σχετική φόρμα κρατήσεων. Εναλλακτικά, αποστείλατε e-mailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2221023831 έως 2221023835. Παρακαλούμε μην ξεχάσετε, στην επικοινωνία σας με το ξενοδοχείο, να αναφέρετε τον λόγο της επίσκεψής σας, για να επωφεληθείτε των ειδικών τιμών που θα ισχύσουν για τους αγώνες.
  3. Οι τιμές που θα ισχύσουν ειδικά για τους παίκτες μας θα είναι €45 για μονόκλινο, €55 για δίκλινο, €60 για τρίκλινο και €70 για τετράκλινο δωμάτιο (διαμέρισμα δύο δωματίων), ανά διανυκτέρευση.
  4. Επίσης, παρέχεται έκπτωση για τους συμμετέχοντες 15% σε όλα τα είδη καταλόγου κατανάλωσης (φαγητό, ποτά, καφέδες κ.λπ.), καθώς και 20% για τις υπηρεσίες του massageroom.

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Στα πλαίσια της συνεχούς μας προσπάθειας για τη διάδοση του αθλήματος στη χώρα, η Ελληνική Ομοσπονδία Backgammonσυμμετείχε διά του Προέδρου της, Μιχάλη Προυκάκη, σε συνέντευξη Τύπου ενώπιον δύο τοπικών καναλιών και ισάριθμων ραδιοφωνικών σταθμών. Η συνέντευξη δόθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις 10 Μαρτίου, με την αφορμή της αγωνιστικής εκδήλωσης που θα λάμβανε χώρα στην Καρδίτσα. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο άρθρο του Palmos FM.

Η τριήμερη διοργάνωση έτυχε σχετικής προβολής από τα τοπικά μέσα, αφού μαζί της ασχολήθηκαν οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδεςKarditsa News,Karditsa Live, Trikala News και Karditsa Portal. Η Trikala News μάλιστα φιλοξένησε και ξεχωριστό άρθρο που αναφερόταν στη συμμετοχή της Βιβής Σκριμπώνη στους αγώνες! Τέλος, το Palo έγραψε για τη νίκη του Χρήστου Γρούτσου στο τοπικό τουρνουά της 27ης Φεβρουαρίου, ενώ το Karditsa Portal για εκείνη του Ηλία Ελευθερίου στις 27 Μαρτίου, διοργανώσεις που διεξήχθησαν επίσης στην Καρδίτσα.

       

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ü  Εκ παραδρομής, στο εισαγωγικό σημείωμα της προηγούμενης έκδοσης του «ToDoubleOrNotToDouble», από τη λίστα των Ελλήνων παικτών που διακρίθηκαν σε διεθνές επίπεδο στους τελευταίους δώδεκα μήνες απουσίαζε το όνομα του Χάρη Χρηστίδη. Ο συντάκτης του παρόντος ζητά συγγνώμη από τον δις Πρωταθλητή μας για την παράλειψη. Παρεμπιπτόντως, ο δις Πρωταθλητής μας, μαζί με τον Κυπελλούχο 2013 Κώστα Μητρέλη, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν στο απαιτητικό Nordic Open, που θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη τις ημέρες του Ορθόδοξου Πάσχα. Ευνόητο είναι πως… περιμένουν παρέα!

ü  Επαναλαμβάνουμε προς τα Τακτικά μας Μέλη (ασχέτως εάν είναι ταμειακώς ενήμερα ή όχι) να μας προμηθεύσουν με μικρή φωτογραφία τους (ταυτότητας ή διαβατηρίου) για να τους ετοιμάσουμε την κάρτα μέλους.

ü  Σας προτρέπουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebookστη διεύθυνση https://www.facebook.com/greekbackgammonκαι να περιηγηθείτε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχει αναρτηθεί, υπό την επιμέλεια της συνεργάτιδός μας Γεωργίας Φερεντίνου. Σίγουρα θα βρείτε και δικές σας φωτογραφίες μέσα! Παρεμπιπτόντως, έχει ήδη αναρτηθεί και το υλικό από την τριήμερη εκδήλωση της Καρδίτσας, για το οποίο ευχαριστούμε θερμά τον Βαγγέλη Λωρίδα.


 

ü  Με κάποια σχετική καθυστέρηση, είναι αλήθεια, και κατόπιν εύλογης ενστάσεως από την πλευρά μας, οι διοργανωτές του 3ου Παγκόσμιου Διαδικτυακού Πρωταθλήματος αποφάσισαν να διορθώσουν την ομαδική βαθμολογία, επαναφέροντας την Ελλάδα στη θέση που κατέκτησε εντός αγωνιστικών χώρων, δηλαδή την τέταρτη στον κόσμο. Δείτε την τελική κατάταξη στην «κούρσα» για το Country Prize.

 

Ενόψει της μεγαλύτερης εορτής του έτους για την Ορθοδοξία,

η Ελληνική Ομοσπονδία Backgammon

εύχεται σ’ εσάς και τους αγαπημένους σας

«ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»!

Φίλες και φίλοι του backgammon,

Πρωτάθλημα 2013-2014, 8η Αγωνιστική > Παλλήνη, 05.04.2014

Κύπελλο 2013-2014, 8ος Προκριματικός > Παλλήνη, 27.04.2014

Σας περιμένουμε!

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes