Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Θρίαμβος της Λίνας Χαράκογλου στη Βιέννη

Posted in Διεθνή

Από αλλού περίμενε την επιτυχία το ελληνικό backgammon στο διεθνές τουρνουά της Βιέννης που διεξήχθη μεταξύ 7 και 9 Ιουνίου, ένεκα της τετραπλής συμμετοχής στην Champions Division, αλλού της προέκυψε: Πραγματοποιώντας έναν «υγιεινό περίπατο», η Λίνα Χαράκογλου επικράτησε μεταξύ 11 παικτών στο Intermediate, διασώζοντας τις εντυπώσεις για την ελληνική αποστολή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Η πρωταθλήτριά μας σάρωσε τους πάντες και τα πάντα στο διάβα της, κερδίζοντας τα οκτώ από τα εννέα παιχνίδια που έπαιξε, καταδεικνύοντας έτσι τη σαφή ποιοτική διαφορά που είχε από όλους τους αντιπάλους της στην κατηγορία. Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος στη βαθμολογία τελείωσε το τουρνουά με πέντε νίκες και τρεις ήττες.

 

Ήταν η πρώτη επικράτηση της Λίνας Χαράκογλου σε main διεθνούς τουρνουά, έχοντας ως μεγαλύτερη έως τώρα διάκριση στην καριέρα της την παρουσία της σε ημιτελικό του Last Chance στο Intermediate του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Μόντε Κάρλο το 2011, αλλά φυσικά και... μισή ντουζίνα Ladies Prizes στην κατηγορία Masters: Τρία συνεχόμενα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Φέλντεν (2009, 2010 και 2011) και από μία φορά στο Open της Νίκαιας (2009), το Open της Κωνσταντινούπολης (2010) και σε αυτό του Μοντρέ (2011). Το δίχως άλλο, μια εντυπωσιακή συλλογή για την κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια, που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το αγαπημένο μας παιχνίδι δεν είναι αμιγώς ανδρική υπόθεση.

Κατά τα άλλα, η τετράδα που εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα στην Champions Division, μετά από μία πολλά υποσχόμενη εκκίνηση (το βράδυ της Παρασκευής οι Χρηστίδης και Γρούτσος ήταν επικεφαλής της βαθμολογίας), υποχώρησε σταδιακά. Τελικά, ο Χάρης Χρηστίδης κατέλαβε την 6η θέση (μεταξύ 25 παικτών) με 4 νίκες σε επτά αγώνες, ο Χρήστος Γρούτσος τη 10η (3/6), ο Φερνάντο Μπρακόνι τη 13η (ομοίως 3/6) και ο Κώστας Μητρέλης τη 15η (2/5).

Η Ελληνική Ομοσπονδία Backgammon οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αθλητές μας, οι οποίοι, αψηφώντας τη ζοφερή οικονομική συγκυρία, μετέχουν συστηματικά σε μεγάλες, διεθνείς διοργανώσεις, κρατώντας πάντοτε ψηλά το κύρος του ελληνικού backgammon. Είμαστε βέβαιοι πως η θριαμβευτική μέχρι στιγμής πορεία μας μέσα στο 2013 θα έχει εξίσου λαμπρή συνέχεια.

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes