Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Προκήρυξη 1ου Πρωταθλήματος Καρδίτσας

Posted in Άλλες

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

1ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΑΒΛΙ (BACKGAMMON)

ΓΕΝΙΚΑ

1.Προκηρύσσεται η διεξαγωγή του 1ου Πρωταθλήματος Καρδίτσας Backgammon.

2.Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, κατά την περίοδο Οκτωβρίου 2013 - Ιουνίου 2014.

3. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν αποκλειστικά στο διεθνές παιχνίδι Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon). Ισχύουν οι κανονισμοί που είναι μονίμως αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon (www.bgfed.gr).

4.Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: Τα τακτικά τουρνουά (Προκριματική Φάση) και την Τελική Φάση.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

1.Η Προκριματική Φάση αποτελείται από δώδεκα ανεξάρτητα μεταξύ τους τουρνουά, τα οποία θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα κληρώσεων (τεσσάρων γύρων με συμμετοχή έως 24 παικτών) και με αγώνες των 7 πόντων.

2. Το κόστος συμμετοχής σε κάθε τουρνουά της Προκριματικής Φάσης θα παραμείνει σταθερό για όλη την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το ύψος του ορίζεται σε 5 ευρώ για όλους τους συμμετέχοντες. Οι φοιτητές, οι άνεργοι και οι των κάτω των 18 ετών έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ατελώς. Σε αυτήν την περίπτωση δεν δικαιούνται τα χρηματικά έπαθλα.

3.Το ανά τουρνουά συγκεντρωθέν ποσό μοιράζεται ως ακολούθως: Το 50% και 25% ως χρηματικό έπαθλο του πρώτου και δεύτερου νικητή του τουρνουά αντίστοιχα και το υπόλοιπο 25% παρακρατείται για την δημιουργία αποθεματικού («κουμπαράς»), καθώς και για την κάλυψη τυχόν έκτακτων εξόδων.

4.Δημιουργείται ειδική βαθμολογία μεταξύ των συμμετεχόντων σε όλα τα επιμέρους τουρνουά για να προσδιοριστούν οι παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Τελική Φάση. Η βαθμολογία θα συνταχθεί για την ανάδειξη του «Νικητή της Χρονιάς» στο Πρωτάθλημα Καρδίτσας. Ειδικότερα, κάθε παίκτης εξασφαλίζει σε βαθμούς το συνολικό μήκος των αγώνων που κέρδισε. Συνεπώς, παίκτης που θα σημειώσει σε συγκεκριμένο τουρνουά δύο νίκες, παίρνει (2 x 7), ήτοι 14 βαθμούς. Για την κατάρτιση της τελικής βαθμολογίας συνυπολογίζονται τα δέκα (εκ των δώδεκα) τουρνουά όπου ο παίκτης συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους. Επιπλέον, για την επιβράβευση της συμμετοχής ορίζεται μπόνους επτά πόντων για κάθε συμμετέχοντα.

5.Μετά την ολοκλήρωση των δώδεκα τουρνουά της Προκριματικής Φάσης, οι δεκαέξι (16) συμμετέχοντες της Τελικής Φάσης προκύπτουν ως εξής:

1.Από τους πρώτους τέσσερις στη συνολική βαθμολογία.

2.Από τους νικητές του καθενός από τα τουρνουά της αγωνιστικής περιόδου.

3. Στην περίπτωση που ένας παίκτης ενώ έχει νικήσει σε ένα τουρνουά (και έχει συνεπώς προκριθεί στην τελική φάση) νικήσει και σε επόμενο τουρνουά, τότε την πρόκριση στην Τελική φάση θα κερδίσει ο δεύτερος νικητής του συγκεκριμένου τουρνουά, και εφόσον και αυτός έχει ήδη προκριθεί από προηγούμενο τουρνουά την πρόκριση κερδίζει ο τρίτος, ο τέταρτος κ.ο.κ.

4.Σε περίπτωση απόλυτης ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων διαγωνιζομένων θα λαμβάνονται υπόψη (i) η βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι ισόβαθμοι στο σύνολο των δώδεκα τουρνουά, (ii) ο συντελεστής επιτυχίας των ισόβαθμων παικτών και (iii) οι μεταξύ τους αγώνες κατά τη διάρκεια της Προκριματικής Φάσης. Στην απίθανη περίπτωση νέας ισοβαθμίας θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ πριν από την έναρξη της Τελικής Φάσης.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

1. Η Τελική Φάση θα διεξαχθεί σε δύο γύρους ως εξης:

Στον πρώτο γύρο θα λάβουν μέρος οι δώδεκα νικητές των τουρνουά της προκριματικής φάσης. Οι δώδεκα, οι οποίοι προκρίθηκαν ως νικητές των τουρνουά, θα καταταχθούν σε τέσσερις ομίλους των τριών παικτών με βάση την τελική τους κατάταξη στην γενική βαθμολογία. Οι όμιλοι καταρτίζονται ως εξης:                                                                                                     1ος όμιλος             2ος όμιλος             3ος όμιλος                4ος όμιλος                                                                                                  1ος                         2ος                         3ος                          4ος                                                                                                         5ος                         6ος                         7ος                          8ος                                                                                                         9ος                     10ος                   11ος                     12ος                                                                                                          

Από κάθε όμιλο θα προκρίνεται ο πρώτος για τον τελικό γύρο (ήτοι συνολικά τέσσερις παίκτες). Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν σε μία ημέρα.

Στον δεύτερο γύρο θα λάβουν μέρος οι τέσσερις πρώτοι της γενικής βαθμολογίας και οι τέσσερις από τον πρώτο γύρο της τελικής φάσης. Θα καταρτισθεί ένας όμιλος των οκτώ παικτών και ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί ο πρώτος της βαθμολογίας μετά από επτά αγώνες (σύστημα πουλ). Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις αγωνιστικές ημέρες (1η αγωνιστική 3 αγώνες, 2η και 3η αγωνιστική 2 αγώνες).

2. Όλοι οι αγώνες της Τελικής Φάσης θα κρίνονται στους 9 πόντους.

3. Η συμμετοχή στην Τελική Φάση προϋποθέτει την καταβολή δικαιώματος συμμετοχής 10 ευρώ. Σε αυτήν την φάση, από την υποχρέωση αυτή εξαιρείται μόνον ο πρώτος της γενικής βαθμολογίας της προκριματικής φάσης.

ΕΠΑΘΛΑ

1. Ο πρώτος της Τελικής Φάσης βραβεύεται με κύπελλο και ο δεύτερος με μετάλλιο. Ομοίως με μετάλλια βραβεύονται και οι νικητές των επιμέρους τουρνουά που συνιστούν την Προκριματική Φάση.

2. Ο πρώτος της βαθμολογίας της Προκριματικής Φάσης ονομάζεται «Νικητής της Χρονιάς» και παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα. Επίσης, εξαιρείται της υποχρέωσης καταβολής δικαιώματος συμμετοχής για την Τελική Φάση.

3. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την υποχρεωτική συμμετοχή έκαστου διαγωνιζόμενου στην Τελική Φάση (15 συμμετοχές Χ 10 ευρώ = 150 ευρώ) θα διανεμηθεί ως εξής:

  1. Πρωταθλητής: 120 ευρώ.
  2. Για κάλυψη εξόδων των επάθλων: 30 ευρώ.

                                                   ΛΟΙΠΑ

1. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα δημοσιεύονται εγκαίρως στον τοπικό τύπο της Καρδίτσας.

2. Για ότι δεν προβλέπεται στην παρούσα προκήρυξη θα αποφασίζει η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes