Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Καρδίτσα: Δελτίο Τύπου

Posted in Άλλες

Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/3 στους Σοφάδες στα πλαίσια των προσπαθειών του Ομίλου για την διάδοση του Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon). Στους αγώνες που διεξήχθησαν συμμετείχαν αρκετοί Σοφαδίτες και Καρδιτσιώτες παίκτες.
Μετά από μία σειρά από ενδιαφέροντα παιχνίδια, στον τελικό αγώνα ο Θαν. Παππάς επικράτησε του Θαν. Δημάκη.
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται τα μαθήματα backgammon το Σάββατο 14/3 και ώρα 19,30΄ στο καφέ PLAYBOOK, (Πλαστήρα 43-Καρδίτσα). Τα μαθήματα παραδίδονται δωρεάν και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, γυναίκες και άνδρες. Μετά το μάθημα, οι μπριτζέρ - μέλη του Ομίλου, θα μας μυήσουν στον συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ.
Την Κυριακή 15/3 και ώρα 10.30΄ στο καφέ PLAYBOOK, (Πλαστήρα 43-Καρδίτσα) θα πραγματοποιηθεί ο 3ος προκριματικός γύρος του Κυπέλλου Backgammon Καρδίτσας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, άνδρες και γυναίκες. Είναι ευκαιρία για όλους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και, γιατί όχι, να προκριθούν στα τελικά του Κυπέλλου.

Από κάθε προκριματικό γύρο προκρίνονται οι 4 πρώτοι, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην 16άδα του τελικού που θα διεξαχθεί τον Μάιο.

Για πληροφορίες στα τηλ.:  6936129219,  6979593255 
 
Σ.Α.Τ.- ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes