Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - ΒαθμολογίεςΤο site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Αγωνιστικός Απολογισμός του 3ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Χέλσινγκορ, Δανία, 20 - 23 Οκτωβρίου, 2016)

Posted in Διεθνή

Με θρίαμβο της «γηπεδούχου» ομάδας της Δανίας, αποτελούμενης από τους Karsten Bredahl, Peter Friberg, Steen Grønbech, Thomas Kristensen, Michael Larsen, Thomas Myhr και Freddie Noer, ολοκληρώθηκε το 3ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι οικοδεσπότες, επεφύλαξαν από ένα σκληρό 4-0 στις εθνικές ομάδες που αντιμετώπισαν στον ημιτελικό (Ουγγαρία) και στον τελικό (Ηνωμένο Βασίλειο), κατακτώντας για δεύτερη φορά την πρωτιά, ενώ έχουν στην κατοχή τους και ένα χάλκινο μετάλλιο! Στην τρίτη θέση, κατετάγησαν οι περυσινοί Πρωταθλητές Κροάτες, οι οποίοι ομοίως συνέτριψαν με 4-0 την αιφνιδιασμένη από απροσδόκητα γεγονότα, Ουγγαρία.

Η ελληνική ομάδα, πραγματοποίησε αξιοπρεπή εμφάνιση και με απολογισμό τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, τερμάτισε στην 5η θέση της κατάταξης, χάνοντας μόλις για μία νίκη σε 24 αγώνες, την πρόκριση για την τετράδα των μεταλλίων, εις βάρος των εν τέλει «αργυρών» Βρετανών. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας κατά σειρά, νίκησε με 3-1 τις Κροατία και Γερμανία, πριν έρθει μία ήττα – ψυχρολουσία με 1-3 από τους «σεληνιασμένους» Ούγγρους. Ακολούθησαν μία μάλλον υποτιμητική ισοπαλία με το Βέλγιο (ακριβώς όπως και πέρυσι, στη Βουδαπέστη), η ήττα από τη Δανία με 1-3 και η λογική επικράτηση επί των Γάλλων, όχι όμως με το πολυπόθητο 4-0 που θα μας έστελνε στους ημιτελικούς...

Σε ατομικό επίπεδο, η ομάδα ενισχύθηκε κυρίως από τις επιδόσεις των Χρηστίδη (3/4) και Κάτσιου (3/5). Τρεις παίκτες μας απέδωσαν ακριβώς στο 50% (Δίκαρος, Μητρέλης, Μανωλιός), ενώ αρνητικό πρόσημο είχε η φετινή εμφάνιση του Μαγγανά (1/3), μετά από το επιβλητικό 3/3 που είχε πέρυσι στη Βουδαπέστη.

Παράλληλα, διεξήχθη και το πρώτο ατομικό Πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με ένα σύστημα που συνδύαζε πέντε γύρους ελβετικού και εν συνεχεία, αγώνες νοκ άουτ. Τον τίτλο κατέκτησε ο Βρετανός ChrisRogers, με το αργυρό μετάλλιο να καταλήγει στο Γερμανό MaikStieblerκαι το χάλκινο στο Δανό MogensDreier. Από ελληνικής πλευράς, την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μαγγανάς, τερματίζοντας στις θέσεις 9 - 15, ακολουθούμενος από το Μιχάλη Προυκάκη (θέσεις 16 - 22).

Η μοναδική πραγματική διάκριση για τα ελληνικά χρώματα, με την έννοια της εισόδου στα έπαθλα, σημειώθηκε από το ζεύγος των «Αρνήδων» (Νίκος Δίκαρος και Μιχάλης Μανωλιός), οι οποίοι έφτασαν μέχρι τον τελικό του DoublesConsultation, όπου και υπέκυψαν στους πολύπειρους (νικητές του NordicOpen) Νορβηγούς Dagfinn Snarheim και Rune Færevåg. Δυστυχώς, ούτε το εν λόγω event, ούτε το αντίστοιχο του SpeedGammon (όπου επεκράτησε η Δανέζα Ulla Hansen), είχαν τον επίσημο τίτλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, περιοριζόμενα σε καθεστώς “sideevents”…

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την... επέλαση των «Αρνήδων», αναρτάται οσονούπω.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes