Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - ΒαθμολογίεςΤο site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Βαθμολογίες

1o Κύπελλο "Πόρτες" (Cubeless Backgammon)

Posted in Uncategorised

Το Κύπελλο θα διεξαχθεί στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά backgammon με την επωνυμία “Athens Open 2014”, το οποίο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Palace (Λεωφ. Ποσειδώνος 4, Γλυφάδα, χάρτης προσβασιμότητας εδώ). Οι εγγραφές του Κυπέλλου θα ολοκληρωθούν ακριβώς στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου 2014. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

Στην περίπτωση που το Κύπελλο δεν ολοκληρωθεί αυθημερόν (το πιθανότερο), οι αγώνες που εκκρεμούν θα διεξάγονται στα κενά του AthensOpen, με τον Τελικό προγραμματισμένο για τις 14:00 την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, σε ώρες που θα βολεύουν τους εναπομείναντες διαγωνιζομένους.

Στο μεσοδιάστημα, οι ενδιαφερόμενοι προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε όσα γεγονότα του διεθνούς τουρνουά επιθυμούν, αγωνιστικά ή εκπαιδευτικά.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε € 30 (€ 25 για τα ταμειακώς εντάξει Τακτικά Μέλη της Ομοσπονδίας), εκ των οποίων τα € 25 επαναδιανέμονται στους τέσσερις πρώτους νικητές (50% ο νικητής, 25% ο φιναλίστ του τελικού και από 12,5% οι ηττημένοι των ημιτελικών). Πέραν της χρηματικής επιβράβευσης, οι τέσσερις προαναφερθέντες θα λάβουν και τιμητικά κύπελλα.

Οι αγώνες θα είναι μήκους 5 πόντων, με τον τελικό να κρίνεται στους 7.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, θα ακολουθηθούν οι κανόνες περί εγκυρότητας ζαριάς και ολοκλήρωσης κινήσεων που ισχύουν στους διεθνείς αγώνες του backgammon. Αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν διεξοδικά επιτόπου.

Συμπεριφορές που κρίνονται ως ανάρμοστες θα τιμωρούνται με άμεση απομάκρυνση του υπαιτίου, άνευ πολλών διατυπώσεων. Παίκτες που θα τιμωρούνται τοιουτοτρόπως θα χάνουν αυτομάτως τα ποσά συμμετοχής που έχουν καταβάλει και θα παραμένουν υπόλογοι για συμπληρωματική τιμωρία από το Πειθαρχικό της Ομοσπονδίας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Backgammonθα χαρεί να σας υποδεχθεί στο μεγάλο, διεθνές τουρνουά της, υποσχόμενη πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σας προσφέρει μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Σας περιμένουμε!

Φέρτε και τους φίλους σας!

 

Με τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes