Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

To τουρνουά βάφτηκε... κόκκινο!

Posted in Πρωτάθλημα

Πρωτάθλημα 2012-2013, 8η Αγωνιστική

Ξενοδοχείο Palace, Γλυφάδα, 13.04.2013

Σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, με θέα τον Σαρωνικό, διεξήχθη το όγδοο τακτικό, μηνιαίο μας τουρνουά για τη φετινή διοργάνωση του Πρωταθλήματος, με θριαμβευτή τον Πολυχρόνη Κοκκίνη. Στον δρόμο για την πρώτη ουσιαστικά διάκρισή του

στα περίπου τρία χρόνια της αγωνιστικής του ενασχόλησης με το backgammon, ο Κοκκίνης υπέταξε τους Χριστοφίδη, Γυρτάτο, Χρηστίδη και Λούπο, πριν επικρατήσει της Λίνας Χαράκογλου σε έναν τελικό ο οποίος σίγουρα δεν ήταν στο μυαλό των περισσοτέρων πριν από την έναρξη του τουρνουά. Από την πλευρά της, η μακράν πιο επιτυχημένη σε διεθνές επίπεδο Ελληνίδα παίκτρια, για να φτάσει στον τελικό, είχε αποκλείσει κατά σειρά τούς Κωστόπουλο, Αυδή, Κάτσιο και Μπρακόνι, πριν σταματήσει στα… κόκκινα τείχη που ορθώθηκαν μπροστά της. Το Consolationκατέληξε στον έτερο των διοργανωτών του Openτης Χαλκιδικής, FernandoBraconi, ο οποίος συνήλθε γρήγορα από τη… συμπεριφορά που του επεφύλαξε η συνδιοργανώτριά του Λίνα, και, επικρατώντας των Λούπου και Μαστροπέρρου, έφτασε, έστω και περιπετειωδώς, στα έπαθλα.

Έτσι, στη βαθμολογία (από την οποία πλέον αφαιρείται η χειρότερη εμφάνιση του κάθε διαγωνιζόμενου, ενώ συνολικά, θα αφαιρεθούν οι τρεις χειρότερες) ο Κώστας Χιωτίνης (210) διατήρησε μεν την πρώτη θέση, προηγούμενος όμως βραχεία κεφαλή του Θανάση Κάτσιου (207). Στον χορό για την κορυφαία τετράδα (που θα γλιτώσει ένα γύρο στην Τελική Φάση), παρέμειναν οι Γρούτσος (196) και Αυδής (194), έχοντας μια σχετική διαφορά ασφαλείας από τους ισόβαθμους στην πέμπτη θέση Μπρακόνι και Προυκάκη (161). Λίγο πιο πίσω (149) συναντάμε τους Βαμβακάρη και Θανόπουλο, ενώ μια… ανάσα πίσω τους είναι οι Μακρής (146) και Μπονάνος (145). Στην προνομιούχο ενδέκατη θέση, που θα εξασφαλίσει το προτελευταίο εισιτήριο για τα τελικά, βρίσκουμε επίσης ισόβαθμους τους Κωστόπουλο και Χρηστίδη (137), όμως τίποτα δεν έχει κριθεί, καθώς έντεκα παίκτες βρίσκονται πάνω από τους 90 βαθμούς και, ανάλογα με τα αποτελέσματά τους στα δύο τελευταία τουρνουά της κανονικής περιόδου, θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για την πολυπόθητη πρόκριση. Ας μην ξεχνάμε επιπροσθέτως πως η δωδέκατη θέση των PlayOffs θα δοθεί απευθείας στον νικητή του Mainτου διήμερου τουρνουά (1 και 2 Ιουνίου), που θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα (πληροφορίες κατωτέρω). Οπότε, οποιαδήποτε πρόβλεψη επί του παρόντος για τους διεκδικητές του φετινού Πρωταθλήματος μοιάζει αρκετά παρακινδυνευμένη!

Ως γνωστόν, μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη βαθμολογία, την πορεία του τουρνουά, καθώς και πλήθος στατιστικών που επιμελείται ο Γραμματέας Αγώνων, Γιώργος Τσίρης, εδώ.


Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes