Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Αγωνιστικός Απολογισμός του 3ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Χέλσινγκορ, Δανία, 20 - 23 Οκτωβρίου, 2016)

Posted in Ενημερωτικά δελτία

Με θρίαμβο της «γηπεδούχου» ομάδας της Δανίας, αποτελούμενης από τους Karsten Bredahl, Peter Friberg, Steen Grønbech, Thomas Kristensen, Michael Larsen, Thomas Myhr και Freddie Noer, ολοκληρώθηκε το 3ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι οικοδεσπότες, επεφύλαξαν από ένα σκληρό 4-0 στις εθνικές ομάδες που αντιμετώπισαν στον ημιτελικό (Ουγγαρία) και στον τελικό (Ηνωμένο Βασίλειο), κατακτώντας για δεύτερη φορά την πρωτιά, ενώ έχουν στην κατοχή τους και ένα χάλκινο μετάλλιο! Στην τρίτη θέση, κατετάγησαν οι περυσινοί Πρωταθλητές Κροάτες, οι οποίοι ομοίως συνέτριψαν με 4-0 την αιφνιδιασμένη από απροσδόκητα γεγονότα, Ουγγαρία.

ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Posted in Ενημερωτικά δελτία

Πιστοί στην παράδοση που τους θέλει να διακρίνονται σε όλες – ή έστω, σχεδόν σε όλες – τις διεθνείς διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος, παρέμειναν οι Έλληνες αθλητές, στο διάστημα που ακολούθησε τη θριαμβευτική ψηφοφορία για τους Giants του 2015.

Ενημερωτικό Δελτίο: Ιούλιος/Σεπτέμβριος 2015

Posted in Ενημερωτικά δελτία

TO DOUBLE… OR NOT TO DOUBLE! Ενημερωτικό Newsletter της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon Αρ. 29 - Ιούλιος / Σεπτέμβριος 2015

ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Ελέω Μητρέλη και Παπαχριστόπουλου

Σε 39 χρόνια ιστορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η Ελλάδα είχε βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μόλις μία φορά, το 2008, όταν οι Γρούτσος, Κλείτσας και Κολώνιας είχαν πρωτεύσει στο ομαδικό. Έπρεπε να φτάσουμε στην 40η διοργάνωση του Παγκοσμίου, για να πανηγυρίσουμε ως ελληνικό backgammon τρεις (!!!) πρωτιές, οι οποίες μας έφεραν στην πρώτη θέση των διακρίσεων, μαζί με την Ιταλία, η οποία σημείωσε νίκες στο Doubles, το Πρωτάθλημα γυναικών και το ομαδικό.

«ΓΙΓΑΝΤΕΣ» ΞΑΝΑ!

Posted in Ενημερωτικά δελτία

 

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το ελληνικό backgammon εκπροσωπείται επάξια στις λίστες των κορυφαίων αθλητών παγκοσμίως, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τους Giants της διετίας 2014 – 2015. Η σχετική ψηφοφορία, στην οποία δικαίωμα έχουν όλοι όσοι μετείχαν έστω σε ένα τουρνουά επιπέδου Masters(όπως είναι οι διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon), διεξάγεται κάθε δύο χρόνια από το 1993 – και για τα πρώτα είκοσί της χρόνια, μέχρι το 2013, αποτελούσε «απαγορευμένο φρούτο» για τους Έλληνες παίκτες.

Ενημερωτικό Δελτίo: Οκτώβριος 2014

Posted in Ενημερωτικά δελτία

TO DOUBLE… OR NOT TO DOUBLE!

Μηνιαίο Ενημερωτικό Newsletter της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon

Αρ. 25 - Οκτώβριος 2014

 

ΘΕΡΜΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

 

Σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είχαμε στο διάστημα που πέρασε από την προηγούμενη έκδοσή μας. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησαν οι αγώνες για το 8ο Πρωτάθλημα και το 4ο Κύπελλο Ελλάδος, η (πρώτη στην επίσημη ιστορία μας) Εθνική Ομάδα, εκπροσώπησε με επιτυχία τα γαλανόλευκα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα, ο Πρόεδρος ημών, Μιχάλης Προυκάκης, εξελέγη ομόφωνα στη θέση του Αντιπροέδρου της νεοσύστατης Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

 

                Τη σκυτάλη των γεγονότων παίρνει αναμφίβολα η επερχόμενη διοργάνωση του Athens Open, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 23 και 26 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Palace της Γλυφάδας, αλλά και η δεύτερη «έκδοση» του Πανελλήνιου Διαδικτυακού Πρωταθλήματος, που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου. Ακολουθεί αναλυτικά η ειδησεογραφία μας:

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes