Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Διαδικασία συγκρότησης Εθνικής Ομάδας σε διεθνείς διοργανώσεις

Posted in Άλλες

  1. Το Δ.Σ., για κάθε διεθνή ομαδική διοργάνωση, οφείλει να ορίζει εκλέκτορα της Εθνικής Ομάδας Backgammon (στο εξής Ομάδα) άμεσα μετά την πρώτη ανακοίνωση των ημερομηνιών της διοργάνωσης (αν δεν το έχει ήδη κάνει) ώστε να διευκολύνει τους παίκτες στην προετοιμασία πιθανού ταξιδιού. Ο εκλέκτορας πρέπει να μην εμπίπτει στις απαγορεύσεις των σημείων (2) και (3). Ταυτόχρονα, το Δ.Σ. αποστέλλει στον εκλέκτορα τον πίνακα αξιολόγησης ELO, όπως αυτός ισχύει κατά την ημερομηνία ανακοίνωσης των ημερομηνιών της διοργάνωσης και τον ενημερώνει για το ποιοι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ομάδα.

Μεγάλη Διπλωματική Νίκη στη Δανία

Posted in Άλλες

Απροσδόκητα ευχάριστη εξέλιξη είχε η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (Helsingør, Δανία, 23 Οκτωβρίου), όσον αφορά στο θέμα που μας είχε απασχολήσει όσο κανένα άλλο τους τελευταίους τρεις μήνες. Συγκεκριμένα, το ζήτημα της αλλαγής στο περιβόητο Άρθρο 10 του Καταστατικού, με τρόπο που θα επέτρεπε την αποδοχή των Τουρκοκυπρίων ως ανεξάρτητη, εθνική οντότητα, παραπέμφθηκε στις καλένδες. Το αποτέλεσμα αυτό επετεύχθη κυρίως χάρη στον εκπρόσωπο της Κύπρου, Στέλιο Μαρκίδη, ο οποίος κατόπιν εξαντλητικών διαβουλεύσεων, απέτρεψε τη ζοφερή για τα εθνικά μας συμφέροντα, εξέλιξη. Οφείλουμε βέβαια να αναγνωρίσουμε την εποικοδομητική συνεισφορά του γνωστού μας Arda Findikoglu από την Τουρκία, καθώς και τη θετική στάση χωρών όπως το Βέλγιο, η Κροατία και η Ουγγαρία, οι οποίες έλαβαν ξεκάθαρη θέση υπέρ των ελληνικών αιτημάτων.

Επανεκλογή του Μιχάλη Προυκάκη στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Posted in Άλλες

 

Ο Μιχάλης Προυκάκης επανεξελέγη παμψηφεί στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Backgammon. Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στις τάξεις της ανώτατης αρχής του αθλήματος στην ήπειρο, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Helsingør της Δανίας στις 22 Οκτωβρίου, έλαβε το σύνολο των ψήφων των κρατών που είχαν το σχετικό δικαίωμα (14). Μαζί του εξελέγησαν η Γαλλίδα Julie Thabault (12) και ο Ισλανδός Bjarni Freyr Kristjansson (11). Δεν εξελέγη στο Δ.Σ. ο Κροάτης Leonardo Jerković (3).

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ BACKGAMMON

Posted in Άλλες

meim

O Θεόδωρος Μεϊμάρης ήταν ο τελικός θριαμβευτής του 3ου Πανελληνίου Διαδικτυακού Πρωταθλήματος Ελλάδος, προσθέτοντας το όνομά του στο Hall of Fame του Ελληνικού backgammon.

Στη φετινή διοργάνωση, η οποία διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Ομοσπονδίας (EBIFEuropean Backgammon Internet Federation), πήραν μέρος 30 παίκτες (έναντι 23 στο Πρωτάθλημα του 2013 και 25 στο Πρωτάθλημα του 2015), γεγονός που την κατέστησε ως το τρίτο δημοφιλέστερο εθνικό διαδικτυακό Πρωτάθλημα στη Γηραιά Ήπειρο! Ας σημειωθεί το γεγονός πως μόνο στη Γερμανία (94 συμμετοχές) και στη Δανία (44 συμμετοχές), χώρες δηλαδή με τεράστια παράδοση και χιλιάδες ενεργούς παίκτες, υπήρξε αριθμητικά υψηλότερη συμμετοχή από ότι στο 3ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα. Κάτι που σαφώς πιστώνεται στην Ομοσπονδία, αλλά κυρίως, στο Γιώργο Αυδή, ο οποίος επιμελείται τη διοργάνωση από τα γεννοφάσκια της.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes