Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Συγκρότηση νέου Δ.Σ. σε Σώμα

Posted in Άλλες

Σε πανηγυρικό κλίμα και με δέκα μέλη εκτός Δ.Σ. (!) να παρίστανται και να εμπλουτίζουν τη συζήτηση με ιδέες και προτάσεις, διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, το βράδυ της 30ης Ιουνίου. Εν συντομία, οι αποφάσεις που ελήφθησαν, είχαν ως ακολούθως:

Συγκρότηση Δ.Σ. σε Σώμα:

Αρχικά, ο Κώστας Χιωτίνης ερώτησε για τελευταία φορά τον απερχόμενο Πρόεδρο Μιχάλη Προυκάκη εάν η απόφασή του να μη διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία είναι οριστική. Λαβών δε καταφατική απάντηση, πρότεινε για τη θέση του Προέδρου, τον Παύλο Θανόπουλο, ο οποίος απεδέχθη την πρόταση. Ο Προυκάκης αντιπρότεινε το Γιάννη Πασιαλή, ο οποίος όμως δεν απεδέχθη. Ως εκ τούτου, οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Παύλου Θανόπουλου, η οποία έλαβε πέντε θετικές ψήφους.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα, αμφότεροι οι Παύλος Θανόπουλος και Κώστας Χιωτίνης, πρότειναν το Μιχάλη Προυκάκη, ο οποίος απεδέχθη την πρόταση. Ομοίως, έλαβε πέντε θετικές ψήφους και εξελέγη.

Για τη θέση του Ταμία, προτάθηκε από τον Παύλο Θανόπουλο και τον Μιχάλη Προυκάκη, ο ήδη επί διετία Ταμίας, Κώστας Χιωτίνης, ο οποίος απεδέχθη την πρόταση και επίσης, ψηφίστηκε ομόφωνα.

Διεκδίκηση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016:

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και Αντιπρόεδρος αυτής, Μιχάλης Προυκάκης, ενημέρωσε το Σώμα για τις σημαντικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και πρότεινε να διεκδικήσει η Αθήνα τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Η πρόταση, έγινε ομόφωνα δεκτή, με ενθουσιασμό.

Συγκρότηση Εθνικής Ομάδας για το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης:

Αναλύθηκαν τα δεδομένα που προέκυψαν με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και αποφασίστηκε η συγκρότηση πλήρους (επταμελούς) ομάδας, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015 (Βουδαπέστη, 17 - 20 Σεπτεμβρίου). Εξουσιοδοτήθηκε ο Μιχάλης Προυκάκης να μεριμνήσει για τη στελέχωση της ομάδας, ερχόμενος σε επαφή με τους παίκτες που έχουν το σχετικό δικαίωμα, βάσει της βαθμολογίας ELO. Αρχηγός της ομάδας, ορίστηκε ο Κώστας Χιωτίνης.

Διοργανώσεις 2015 – 2016 / Λοιπά διαδικαστικά θέματα οργάνωσης:

Έγινε εκτενής ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συνολικά δεκαπέντε παρισταμένων, ενώ αναγνώστηκαν και οι απόψεις άλλων τριών μελών, που τις είχαν αποστείλει ηλεκτρονικά. Το Δ.Σ. συνέλεξε όλες τις γνώμες, προέβη στην πρώτη αξιολόγηση αυτών και επιφυλάχθηκε να αποφασίσει οριστικά σε νέα συνεδρίασή του, η οποία θα λάβει χώρα οσονούπω.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φίλους που παρέστησαν ή έστειλαν τις προτάσεις τους, αποδεικνύοντας έτσι, πως το πνεύμα συλλογικότητας που εξ’ αρχής θέλαμε να καλλιεργήσουμε, παραμένει ζωντανό και ενδυναμώνεται μέρα με την ημέρα. Με συζητήσεις σαν εκείνης της 30ης Ιουνίου, είμαστε βέβαιοι πως το μέλλον του αθλήματος στη χώρα, διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο, στηριζόμενο σε όλους εκείνους που το αγαπούν πραγματικά.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes