Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ BACKGAMMON

Posted in Άλλες

meim

O Θεόδωρος Μεϊμάρης ήταν ο τελικός θριαμβευτής του 3ου Πανελληνίου Διαδικτυακού Πρωταθλήματος Ελλάδος, προσθέτοντας το όνομά του στο Hall of Fame του Ελληνικού backgammon.

Στη φετινή διοργάνωση, η οποία διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Ομοσπονδίας (EBIFEuropean Backgammon Internet Federation), πήραν μέρος 30 παίκτες (έναντι 23 στο Πρωτάθλημα του 2013 και 25 στο Πρωτάθλημα του 2015), γεγονός που την κατέστησε ως το τρίτο δημοφιλέστερο εθνικό διαδικτυακό Πρωτάθλημα στη Γηραιά Ήπειρο! Ας σημειωθεί το γεγονός πως μόνο στη Γερμανία (94 συμμετοχές) και στη Δανία (44 συμμετοχές), χώρες δηλαδή με τεράστια παράδοση και χιλιάδες ενεργούς παίκτες, υπήρξε αριθμητικά υψηλότερη συμμετοχή από ότι στο 3ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα. Κάτι που σαφώς πιστώνεται στην Ομοσπονδία, αλλά κυρίως, στο Γιώργο Αυδή, ο οποίος επιμελείται τη διοργάνωση από τα γεννοφάσκια της.

Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης, η αρχή υπήρξε εξόχως επιτυχής για δύο πρωτοεμφανιζόμενους στο ελληνικό backgammon παίκτες, το Βαγγέλη Αλεξανδράκη με πέντε σερί νίκες και κυρίως, το Στέλιο Δουνδουλάκη, ο οποίος κατέπληξε στην κυριολεξία, με οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αυτό το γεγονός από μόνο του, μετέφερε την πίεση στα προφανή φαβορί του θεσμού, οι περισσότεροι από τους οποίους «φορτώθηκαν» από νωρίς με δύο ήττες, απειλούμενοι ευθέως με αποκλεισμό.

Καταλυτικής σημασίας για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος, υπήρξαν ο 7ος και ο 8ος γύρος, όπου κυριολεκτικά ξεκαθάρισε η ήρα απ’ το στάρι. Αρχικά, αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση οι Χιωτίνης και Κρητικός (μαζί με τη Μπουγιούκου, η οποία πραγματοποίησε ελπιδοφόρο τουρνουά), χάνοντας από τους Μπονάνο και Γρούτσο αντίστοιχα. Στη συνέχεια, αποκλείστηκαν μονομιάς από την τελική ευθεία οι Γρούτσος, Μπονάνος, Αυδής και Θανόπουλος, πέφτοντας θύματα των Δουνδουλάκη, Μανωλιού, Μεϊμάρη και Αλεξανδράκη, αντίστοιχα. Το σκηνικό είχε πλέον στηθεί για ένα αγωνιώδες και συναρπαστικό φινάλε, όπου έλαμψε υπέρλαμπρο, το άστρο του Μεϊμάρη.

Ο πολύπειρος παίκτης, είχε φτάσει στον κλειστό όμιλο των διεκδικητών, στα... μουλωχτά. Μέχρι τον 6ο γύρο του Πρωταθλήματος, απλά... ανέπνεε. Είχε κερδίσει τους Τσακωνιάτη, Λωρίδα, Μπονάνο και Κρητικό, ενώ είχε χάσει από τον απερχόμενο Πρωταθλητή, Γιώργο Τσαπόγα, αλλά και από τον Πρόεδρο, Παύλο Θανόπουλο. Αυτή όμως, ήταν και η τελευταία του ήττα.

Πραγματοποιώντας ένα θεαματικό σερί έξι νικών, απέκλεισε αρχικά τη Μπουγιούκου και τον Αυδή, αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος: Οι διπλές (!) επικρατήσεις του επί του Στέλιου Δουνδουλάκη και του Μιχάλη Μανωλιού, τον οδήγησαν στον τίτλο του Πρωταθλητή, σε ένα Πρωτάθλημα στο οποίο δεν είχε τον τίτλο του φαβορί, σε κανένα σημείο της εξέλιξής του! Αυτός ο άτυπος τίτλος, είχε αρχικά απονεμηθεί στο Δουνδουλάκη, με το απίστευτο, εναρκτήριο σερί του των οκτώ επιτυχιών. Όμως αυτές, ακολούθησαν τρεις ήττες που έστειλαν το νέο φίλο μας, στην (διόλου ευκαταφρόνητη) τρίτη θέση της τελικής κατάταξης. Εν συνεχεία, ως επικρατέστεροι φάνταζαν ο Μιχάλης Μανωλιός (Πρωταθλητής Ελλάδος 2014) και ο Γιάννης Ατματζίδης («Νικητής της Χρονιάς» 2015), οι οποίοι διατηρήθηκαν επί μακρόν στα επίπεδα της μίας ήττας (και συνεπώς, μακριά από την απειλή άμεσου αποκλεισμού), ο μεν Μανωλιός, έως τον 9ο γύρο, ο δε Ατματζίδης, ως τον 6ο. Τελικά, υπέκυψαν μπροστά στο φαινόμενο «Μεϊμάρης», αρκούμενοι στη δεύτερη και τέταρτη (ισοβαθμία με τον τρίτο Δουνδουλάκη) θέση αντίστοιχα. Μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα και στους 89 αγώνες για το 3ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα εδώ.

Κατόπιν αυτών, στις κλειστές, Ευρωπαϊκές διαδικτυακές διοργανώσεις της EBIF, την Ελλάδα εκπροσωπούν στο μεν ChampionsCup οι Θεόδωρος Μεϊμάρης, Μιχάλης Μανωλιός και Στέλιος Δουνδουλάκης, στο δε European Cup, οι Βαγγέλης Αλεξανδράκης, Στέφανος Μπονάνος και Παύλος Θανόπουλος.

Οι ευχές μας τους συνοδεύουν.

Εμείς, θα τα ξαναπούμε σίγουρα στο 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα!

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes