Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Αποτελέσματα Εκλογών 2015

Posted in Άλλες

Διεξήχθη στις 13 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon. Παρέστησαν και ψήφισαν 15 Ταμειακώς εντάξει Τακτικά Μέλη, ενώ παρέστησαν και δύο Έκτακτα Μέλη. Τον Διοικητικό Απολογισμό εξεφώνησε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. Μιχαήλ Προυκάκης, τον Οικονομικό Απολογισμό ο Ταμίας Κωνσταντίνος Χιωτίνης, ενώ, εκ μέρους της Ελεγκτικής Επιτροπής, παρουσίασε τα ευρήματά του ο Ελεγκτής Γεώργιος Μπουμπάρης. Αμφότεροι οι απολογισμοί ενεκρίθησαν ομόφωνα και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. απηλλάγησαν από πάσα ευθύνη. Ακολούθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2015-2017. Οι υποψήφιοι έλαβαν τους κάτωθι σταυρούς προτίμησης:

Για το Δ.Σ.:

ΠΡΟΥΚΑΚΗΣ Μιχαήλ 10

ΧΙΩΤΙΝΗΣ Κωνσταντίνος 9

ΔΙΚΑΡΟΣ Νικόλαος 8

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Παύλος 5

ΠΑΣΙΑΛΗΣ Ιωάννης 5

Οι ανωτέρω εξελέγησαν ως Μέλη του νέου Δ.Σ.

ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ Στέφανος 4

ΧΑΤΖΕΛΗΣ Παναγιώτης 2

Οι συγκεκριμένοι δύο αποτελούν τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή ισοψήφισαν αμφότεροι οι υποψήφιοι ΜΑΚΡΗΣ Αθανάσιος και ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ Γεώργιος, με 12 σταυρούς προτίμησης, και θα αποτελέσουν την επόμενη Ελεγκτική Επιτροπή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε Σώμα κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του πλειοψηφούντος υποψηφίου κ. Μιχαήλ Προυκάκη οσονούπω. Μέχρι την εν λόγω συγκρότηση χρέη Προέδρου εξακολουθεί να εκτελεί ο ίδιος.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes