Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - ΒαθμολογίεςΤο site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

3η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Posted in Άλλες

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σύμφωνα με το Άρθρο 11 του Καταστατικού, καλούνται τα τακτικά μέλη του Σωματείου σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, στον MindGamesA.O. (Ευριπίδου 11 & Κεφαλληνίας, Χολαργός) με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση και Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου - Οικονομικός απολογισμός - Έγκριση των ανωτέρω και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από τυχόν ευθύνες.

2. Εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 19 του Καταστατικού.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 12 του Καταστατικού, η Γενική Συνέλευση και οι επαναληπτικές αυτής σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, συγκαλούνται στον ίδιο τόπο και την ίδια μέρα ως εξής:

* Ώρα 10:30 π.μ. (ποσοστό απαιτούμενο για την απαρτία 1/2 των ταμειακώς εντάξει μελών)

* Ώρα 11:00 π.μ. (ποσοστό απαιτούμενο για την απαρτία 2/5 των ταμειακώς εντάξει μελών)

* Ώρα 11:30 π.μ. (τουλάχιστον δέκα (10) μέλη)

Σύμφωνα με το Άρθρο 11 vii του Καταστατικού, το 1/5 των μελών μπορεί να προτείνει εγγράφως μέχρι και την Τετάρτη 10.06.2015, με σχετική ηλεκρονική επιστολή προς το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κάθε άλλο θέμα που τυχόν θα επιθυμούσε να συμπεριληφθεί στην Ημερήσια Διάταξη. Να σημειωθεί πως δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα έχουν αποκλειστικά τα Ταμειακώς Ενήμερα μέλη του Σωματείου, όμως όπως αποφασίστηκε στο ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, μέλη που δεν επιθυμούν εκπτώσεις στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ομοσπονδίας δύνανται να αποκτούν ταμειακή ενημερότητα καταβάλλοντας το ποσόν των 10 ευρώ. Εναλλακτικά, παίκτες που δεν έχουν καταβάλει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου το απαιτούμενο ποσό των 120 ευρώ, έχουν τη δυνατότητα προκαταβολής του ιδίου ποσού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2015-2016) εγκαίρως, αποκτώντας δικαίωμα ψήφου και στη Γενική Συνέλευση. Επίσης, γίνεται μνεία ότι στη Γενική Συνέλευση μπορούν να παρίστανται εάν το επιθυμούν και τα έκτακτα και επίτιμα μέλη με δικαίωμα λόγου χωρίς δικαίωμα ψήφου.

                Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την ελεγκτική επιτροπή γίνονται δεκτές μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιουνίου, εγγράφως προς το απερχόμενο Δ.Σ. ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ως άνω διεύθυνση, ούτως ώστε να υφίσταται επαρκής χρόνος για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes