Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Posted in Ενημερωτικά δελτία

Πιστοί στην παράδοση που τους θέλει να διακρίνονται σε όλες – ή έστω, σχεδόν σε όλες – τις διεθνείς διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος, παρέμειναν οι Έλληνες αθλητές, στο διάστημα που ακολούθησε τη θριαμβευτική ψηφοφορία για τους Giants του 2015.

            Αιχμή του δόρατος για το ελληνικό backgammon, αποτέλεσε αναμφισβήτητα ο Κώστας Μητρέλης, ο οποίος αναδεικνύεται σε σταθερό πρεσβευτή των γαλανόλευκων χρωμάτων στο παγκόσμιο στερέωμα. Αρχικά (10 – 14 Φεβρουαρίου), έφτασε μαζί με τον Τάκη Χατζέλη στα ημιτελικά του Doubles Consultation του 1ου Gibraltar Open, ανάμεσα σε 64 ζεύγη, χάνοντας από τους μετέπειτα νικητές, Βρετανούς Eric Mc Alpine και Aref Alipour. Εν συνεχεία, έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στο φημισμένο Nordic Open (23 – 28 Μαρτίου) της Κοπεγχάγης, όταν ισοβάθμησε στις θέσεις 5-8, ανάμεσα σε 103 παίκτες του υψηλότερου διεθνούς επιπέδου.Τέλος, επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κερδίζοντας το SuperJackpot (16 παικτών) στο 1st Worldwide Backgammon Trophy της Τιφλίδας (27 Απριλίου – 1 Μαΐου). Ήταν απλά, η τυπική επιβεβαίωση για τον #42 παίκτη της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος κρατάει σταθερά ψηλά τη σημαία του ελληνικού backgammon την τελευταία διετία.

            Παρεμπιπτόντως, στο Nordic Open είχαμε άλλη μία διάκριση για μέλος της Ομοσπονδίας μας, αφού ο Κίμων Παπαχριστόπουλος έφτασε στα ημιτελικά του Doubles Consultation,παίζοντας με τον συντοπίτη του, Götz Hildsberg.

Κι αν για τον Μητρέλη, οι διεθνείς επιτυχίες είναι κάτι το σύνηθες, προφανώς δεν ισχύει το ίδιο για τον Μιχάλη Προυκάκη, ο οποίος κατετάγη τέταρτος στο 28ο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Velden της Αυστρίας, μεταξύ 30 Μαρτίου και 3 Απριλίου. Ο Προυκάκης είχε προϊδεάσει για μία μεγάλη επιτυχία από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν είχε ισοβαθμήσει στις θέσεις 5-8 του ισχυρού Budapest Open, σημειώνοντας νίκες επί κορυφαίων παικτών, όπως οι Δανοί Mik Larsen και Karsten Bredahl και του μετέπειτα νικητή, Ρώσου Alexei Askurava. Αυτή τη φορά, ο ανταγωνισμός δεν ήταν εξίσου ισχυρός, αλλά ο δευτεραθλητής Ελλάδος πιστώνεται με έξι νίκες (και δύο ήττες), που τον οδήγησαν για πρώτη φορά στα έπαθλα ενός ιστορικού τουρνουά.

                Τέλος, ο Θοδωρής Δημάκης, σημείωσε δύο διακρίσεις σε διαδικτυακές διοργανώσεις της Γερμανικής Ομοσπονδίας, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της κατηγορίας Advanced στο 6. Three Lives Open και τη δεύτερη στη β’ κατηγορία του 1. Intermezzo.

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes