Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Πρωταθλητής 2012-2013 ο Γιώργος Αυδής. Κυπελλούχος 2013 ο Κώστας Μητρέλης

Posted in Πρωτάθλημα

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι «μαραθώνιοι» του φετινού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, με θριαμβευτές τους Γιώργο Αυδή και Κώστα Μητρέλη αντίστοιχα. Το Pallini Tennis Park φιλοξένησε αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, πολλές από τις οποίες κρίθηκαν στο φινάλε, ενώ σημειώθηκαν και σημαντικές εκπλήξεις.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη χρονική τους σειρά, το Σάββατο, στα τελικά του Κυπέλλου, σήμανε επιτέλους η ώρα του Κώστα Μητρέλη, ο οποίος, με την επικράτησή του, έσωσε μια κυριολεκτικά άθλια αγωνιστική περίοδο στο παρά πέντε. Για να συμβεί αυτό, ο Μητρέλης ξεπέρασε το εμπόδιο των Στράγγα και Μαγγανά, πριν βρεθεί αντιμέτωπος με δύο σερί που ουδόλως τον ευνοούσαν: Το πρώτο αφορούσε στη δυσμενέστατη παράδοση που είχε με τον Μιχάλη Προυκάκη, τον οποίο τελικά νίκησε με το αγχωτικό 13-12 στον ημιτελικό, ενώ το δεύτερο, στο αήττητο του Χαράλαμπου Χαραλάμπους στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου, όπου πριν από τον τελικό μετρούσε δέκα συνεχείς επικρατήσεις. Για την ιστορία, στον τελικό της παρηγοριάς για την 3η θέση, ο Αυδής επιβλήθηκε του Προυκάκη, δείχνοντας τα δόντια του ενόψει του κυρίως πιάτου που θα ακολουθούσε την επομένη.

Στα Play-Offs του Πρωταθλήματος είχαμε… μία από τα ίδια: Ο Γιώργος Αυδής επικράτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποδεικνύοντας ότι είναι… παντός καιρού και συστήματος ανάδειξης του τελικού νικητή, αφού πέρυσι βραβεύθηκε επικρατώντας στην τελική βαθμολογία, ενώ φέτος έφτασε στο ακριβοθώρητο repeat χρησιμοποιώντας τοn νέο θεσμό της τελικής φάσης. Στον πρώτο γύρο, σε τρία από τα τέσσερα ζευγάρια επικράτησαν οι παίκτες που είχαν καταταγεί ψηλότερα στη βαθμολογία (Αυδής επί Μακρή, Μπρακόνι επί Θανόπουλου και Χατζέλης επί Χρηστίδη), ενώ το μοναδικό «break» πραγματοποίησε ο Προυκάκης επί του Βαμβακάρη. Στα προημιτελικά, οι Γρούτσος και Μπονάνος διατήρησαν τη θέση τους στην τετράδα, ενώ οι Αυδής και Μπρακόνι «εκπαραθύρωσαν» τους Κάτσιο και Χιωτίνη αντίστοιχα. Τα ανάμεικτα αποτελέσματα συνεχίστηκαν και στους ημιτελικούς, όπου ενώ ο ένας κρίθηκε μάλλον εύκολα (ο Μπονάνος επικράτησε του Μπρακόνι με 2-0), ο άλλος, μεταξύ Αυδή και Γρούτσου, ήταν ένα απίστευτης αγωνίας ντέρμπι, που κρίθηκε σε double match point στο τρίτο σετ, και ενώ αρχικά ο φετινός «Νικητής της Χρονιάς» έδειχνε ακλόνητο φαβορί. Η συνέχεια ήταν βούτυρο στο ψωμί για τον πολύπειρο οδηγό, ο οποίος, από τη στιγμή που είχε φτάσει ώς εκεί, δεν γινόταν να χάσει τον φετινό τίτλο.

Κι έτσι, δικαιώθηκε η ρήση του αντιπάλου του στον τελικό, Στέφανου Μπονάνου, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο τον περασμένο Νοέμβριο είχε σχολιάσει με νόημα ότι «στο ελληνικό backgammon παίζουν δεν ξέρω κι εγώ πόσοι παίκτες, αλλά στο τέλος κερδίζει ο Αυδής…».

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes