Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

O Κώστας Χιωτίνης Κυπελλούχος Ελλάδος 2014-2015

Posted in Κύπελλο

Μια εμβληματική φιγούρα του ελληνικού backgammon, ο αειθαλής Κώστας Χιωτίνης, είναι από τις 14 Ιουνίου ο τέταρτος κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι, από τη στιγμή που έχει ήδη κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα (1988 και 2009), ο ιστορικός μας παίκτης έφτασε τους Γιώργο Αυδή και Χάρη Χρηστίδη, στην κορυφή με τους πολυνίκεις του αθλήματος στη χώρα.

            Έχοντας ήδη μία εξασφαλισμένη θέση στα προημιτελικά του θεσμού, απόρροια δύο συνεχών νικών του σε Προκριματικούς (7ο και 8ο), ο Χιωτίνης ξεκίνησε τους αγώνες του από τη φάση των «24», όπου, επικρατώντας των Δίκαρου και Ζαγορίτη, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον... εαυτό του, και προκρίθηκε, έτσι, άκοπα στους ημιτελικούς. Εκεί τον περίμενε ο Στέφανος Μπονάνος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Μιχάλη Χριστοφίδη να αγωνιστεί και «παρεισέφρησε» στην Τελική Φάση, ως επιλαχών από τη βαθμολογία. Στον δρόμο του δε είχε ήδη αποκλείσει τους Προυκάκη, Χαρακλιά και Χατζέλη, για να τεθεί αντιμέτωπος του Χιωτίνη, σε έναν ημιτελικό που έσπασε καρδιές και κρίθηκε με το οριακό 13-11 για τον μετέπειτα Κυπελλούχο. Στιγμιότυπα εδώ

 

Στο άλλο «bracket» της Τελικής Φάσης, ο Πολυχρόνης Κοκκίνης πραγματοποίησε μια εξαιρετική κούρσα, αφού έχασε έναν αγώνα από τον Χρηστίδη στους «24», αλλά πήρε το αίμα του πίσω στους «16», και εν συνεχεία πέταξε έξω τους εξίσου υπολογίσιμους Αυδή και Ατματζίδη (τον τελευταίο, μάλιστα, με ένα επιβλητικό 13-1!). Στον Μικρό Τελικό (για την 3η θέση), ο αποσβολωμένος Ατματζίδης δέχτηκε νέο ράπισμα από τον Μπονάνο (13-3), την ώρα που ο Μεγάλος Τελικός κρινόταν ουσιαστικά σε ένα (από αμφότερους ολόσωστο) double/take για 8, με το σκορ στο 2-2. Νικητής αναδείχθηκε ο Χιωτίνης, φτάνοντας στο 10-2, από όπου ο Κοκκίνης δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει (τελικό σκορ: 15-4).

            Αξίζει να σημειωθεί πως, με τις τέσσερις σερί νίκες που πέτυχε ο Κυπελλούχος, έφτασε συνολικά στις 11, απειλώντας ευθέως το ιστορικό ρεκόρ που διατηρεί ο Παύλος Θανόπουλος με 13, από το 2012. Η συνέχεια θα δοθεί στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος, όπου ο Χιωτίνης βρίσκεται ήδη στα Προημιτελικά και θέλει τον τίτλο για να σπάσει πλέον όλα τα ρεκόρ, τόσο στις κατακτήσεις εγχώριων τίτλων, όσο και στις σερί νίκες. Αλλωστε, αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον πλέον φορμαρισμένο παίκτη από όλους τους διαγωνιζόμενους, αφού, με την εξαίρεση του διήμερου τουρνουά της Ερέτριας, έχει κατακτήσει δύο αγωνιστικές Πρωταθλήματος, δύο Προκριματικούς Κυπέλλου, ένα διαδικτυακό satellite και την Τελική Φάση στο Κύπελλο!

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes