Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Στον τελικό η Εθνική. Ιστορική πρόκριση για το ελληνικό BG

Posted in Διεθνή

Μεγάλες στιγμές ζει από τις 14 Μαΐου το ελληνικό backgammon, με την πρόκριση της εθνικής ομάδας στον τελικό του πρώτου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Διαδικτυακού Backgammon (EBIF). Οι διεθνείς μας επικράτησαν του αντίστοιχου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από το Ηνωμένο Βασίλειο με 3-2, εξασφαλίζοντας ένα βαρύτιμο μετάλλιο και εποφθαλμιώντας την ενθρόνιση της χώρας μας στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας στις 4 Μαΐου, μετά την επικράτηση του Χρήστου Γρούτσου επί του Raj Jansari. Δύο ημέρες αργότερα, το σκηνικό ανετράπη άρδην, αφού ο άγιος Γεώργιος (επίσημος προστάτης της Αγγλίας), έστω κι αν εόρταζε με το ορθόδοξο καλεντάρι, ευνόησε τους Peter Bennet (επί του Στέφανου Μπονάνου) και Simon Barget (επί του Γιώργου Αυδή), φέρνοντας το σκορ στο 1-2. Η κατάσταση είχε φτάσει πλέον σε οριακό επίπεδο, μια και οι Βρετανοί χρειάζονταν πια μόνο μία νίκη σε δύο παιχνίδια για να περάσουν στο μεγάλο τελικό.

Στις 8 Μαΐου όμως, την παραμονή της έναρξης του Open στο Porto Carras, ο Μιχάλης Προυκάκης, αν και έπαιξε τρισχειρότερα (!) από τον αντίπαλό του, επεκράτησε του Gaz Tafari, εξασφαλίζοντας ότι, τουλάχιστον, η σκυτάλη θα έφτανε στα πιο έμπειρα χέρια του Γιώργου Κλείτσα. Ο τελευταίος ολοκλήρωσε την ιστορική ανατροπή νικώντας τον διάσημο Rick Janowski(επινοητή της ομώνυμης φόρμουλας και συγγραφέα), «τσεκάροντας» έτσι το εισιτήριο της ομάδας μας για τον μεγάλο τελικό.

Εκεί, θα βρούμε για αντίπαλο την παλιά μας γνώριμη Κροατία, η οποία απέκλεισε την Αρμενία, νικώντας επίσης με 3-2, ενώ βρέθηκε να χάνει και με 2-0! Υπενθυμίζουμε ότι στη διαδικασία των προκριματικών ομίλων είχαμε επικρατήσει με 3-2 επί των Κροατών, κάτι που ευχόμαστε να επαναληφθεί και μέχρι τις 26 Μαΐου, που θα ολοκληρωθεί το τουρνουά.

Πάντως, ό,τι και αν συμβεί στον μεγάλο τελικό, η πορεία των «διεθνών» μας κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη, αφού έχουν κερδίσει συνολικά τα 30 από τα 44 παιχνίδια που έπαιξαν στη διοργάνωση, επίδοση ασφαλώς αξιοζήλευτη και από τις υπόλοιπες 17 ομάδες που συμμετείχαν. Παράλληλα, απέκλεισαν στον ημιτελικό μια πολύ ισχυρή και έμπειρη (βάσει ονομάτων) ομάδα.

Παρακολουθήστε ζωντανά τον μεγάλο τελικό (αφού εγγραφείτε) στο GridGammon.com, πληροφορούμενοι πρώτα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων εδώ.

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes