Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

H Εθνική Ελλάδος στην κορυφή!

Posted in Διεθνή

Με απόλυτο θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη υπό την αιγίδα της EBIF (European Backgammon Internet Federation). Η χρυσή μας πεντάδα, αποτελούμενη από τους Χρήστο Γρούτσο, Γιώργο Αυδή, Γιώργο Κλείτσα, Στέφανο Μπονάνο και Μιχάλη Προυκάκη, πρώτευσε μεταξύ 18 εθνικών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, χαρίζοντας στο ελληνικό backgammon μια τεράστια διάκριση.

Ο τελικός με την ομάδα της Κροατίας ήταν ένα πραγματικό θρίλερ που κρίθηκε στην κυριολεξία σε ένα double match point, μεταξύ του Χρήστου Γρούτσου και του αντιπάλου του, Mislav Kovačić, που τελείωσε, ευτυχώς, για τον γιατρό από τα Τρίκαλα με 13-11.

Είχαν προηγηθεί δύο νίκες στην αρχή, του Γιώργου Κλείτσα και του Στέφανου Μπονάνου (επί των Nino Martinčević και Dado Martinčević αντίστοιχα), που προϊδέαζαν μια σαφώς ευκολότερη επικράτηση από όσα τελικώς διαδραματίστηκαν. Πλέον, χρειαζόμασταν μία νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Έτσι, την Τετάρτη 22 Μαΐου πήραν τη σκυτάλη κατά σειρά οι Αυδής και Προυκάκης, με στόχο να τελειώσουν το Πρωτάθλημα. Αμ δε! Αντιμέτωποι με ένα εξαιρετικά αντίξοο ζάρι (όπως και ο Γρούτσος, άλλωστε, στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς), υπέκυψαν αμφότεροι στους Willi Preskar και Leonardo Jerković, αφήνοντας τον... ατυχή συμπαίκτη τους να καθαρίσει την μπουγάδα.

Ευτυχώς, ο (για δεύτερη φορά, πλέον) Πρωταθλητής Ευρώπης, θυμήθηκε τις ένδοξες μέρες του Velden το 2009, κέρδισε έναν συγκλονιστικό αγώνα και χάρισε στη χώρα μας μια επιτυχία δίχως προηγούμενο!

Περισσότερες πληροφορίες θα διαβάσετε στο newsletter Μαΐου, το οποίο θα αποσταλεί στη λίστα παραληπτών μας τις ερχόμενες ημέρες.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes