Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

O Fernando Braconi 2oς στο European Cup

Posted in Διεθνή

Παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε και το εξαιρετικό επίπεδο παιχνιδιού που έπιασε (μέσο PR 2,70 σε 13 αγώνες), ο Fernando Braconi, εκπροσωπώντας την Ελληνική Ομοσπονδία (από τη στιγμή που είχε εξασφαλίσει τη θέση του στη διοργάνωση, μέσω του Πανελληνίου Πρωταθλήματος), περιορίστηκε στη δεύτερη θέση του διαδικτυακού European Cup. Ο εκπρόσωπός μας τελείωσε τους αγώνες του ακριβώς όπως τους είχε ξεκινήσει: Με ήττα δηλαδή, από τον Γερμανό Frank Simon, ο οποίος κέρδισε το τουρνουά, έχοντας συνολικό απολογισμό 10 νίκες και 2 ήττες, έναντι 9 νικών και 3 ηττών (όλες από τον Simon!) για τον Braconi.

                Ενδιαμέσως, ο Braconi είχε κερδίσει κατά σειρά τούς Nino Martinčević (Κροατία), Marcus Wrinch (Ην. Βασίλειο), Fabio Cultrera (Ιταλία), Gordan Markotić (Κροατία), Eric McAlpine (Ην. Βασίλειο), PeterToftsø (Δανία) και Τάσο Αναγνώστου. Στη συνέχεια, ήρθε η δεύτερη ήττα από τον Simon, η δεύτερη νίκη επί του Κροάτη Markotić, που σήμαινε την παρουσία του στον τελικό, και η μοναδική του νίκη επί του Γερμανού, στις 4 Ιουνίου, η οποία τους έφερε στην ίδια θέση: Ο νικητής του αγώνα της 5ης Ιουνίου θα έπαιρνε το Κύπελλο. Ατυχώς, ήταν ο Γερμανός…

                Ακολουθεί η πρώτη δεκάδα του European Cup (επί συνόλου 30 συμμετασχόντων), όπου είναι παρόν το σύνολο των εκπροσώπων μας στον θεσμό:

Rank

Name

 

Matches

Won

Bye

Lost

1.

Frank Simon

 

13

10

1

2

2.

Fernando Braconi

 

13

9

1

3

3.

Gordan Markotić

 

11

7

1

3

4.

Tasos Anagnostou

 

9

5

1

3

5.

Peter Toftsø

 

8

5

0

3

 

Eric McAlpine

 

8

5

0

3

 

Fabio Cultrera

 

8

5

0

3

8.

Rick Janowski

 

7

4

0

3

 

Michail Proukakis

 

7

4

0

3

 

Alessandro Rietti

 

7

4

0

3

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes