Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

1o Πανθεσσαλικό Κύπελλο

Posted in Άλλες

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

1ου ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΑΒΛΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΒΙΔΟ (BACKGAMMON)

ΓΕΝΙΚΑ

1.Προκηρύσσεται η διεξαγωγή του 1ου Πανθεσσαλικού Κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι (Πόρτες με βίδο - Backgammon).

2.Η διεξαγωγή του Κυπέλλου θα γίνει στην Καρδίτσα την 26η Δεκεμβρίου 2013. Ως τόπος διεξαγωγής ορίζεται το κατάστημα «Μικρό Παλάτι» στην Πλατεία Πλαστήρα. Οι εγγραφές συμμετοχής θα αρχίσουν στις 10.30 π.μ. και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 π.μ. που είναι και η ώρα έναρξης του πρώτου γύρου.

3. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν αποκλειστικά στο διεθνές παιχνίδι Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon). Ισχύουν οι κανονισμοί που είναι μονίμως αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon (www.bgfed.gr).

4.Οι αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν με αγώνες νοκ άουτ και με μήκος αγώνων τους 9 πόντους.

5. Το κόστος συμμετοχής στο τουρνουά του Κυπέλλου ορίζεται σε 20 ευρώ για όλους τους συμμετέχοντες. Οι φοιτητές, οι άνεργοι και οι κάτω των 18 ετών έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ατελώς. Σε αυτήν την περίπτωση δεν δικαιούνται τα χρηματικά έπαθλα.

6.Το συγκεντρωθέν ποσό μοιράζεται ως ακολούθως: Το 50% και 25% ως χρηματικό έπαθλο του πρώτου και δεύτερου νικητή του τουρνουά αντίστοιχα και το υπόλοιπο 25% παρακρατείται για την δημιουργία αποθεματικού («κουμπαράς»), καθώς και για την κάλυψη τυχόν έκτακτων εξόδων. Επισημαίνεται ότι ο πρώτος νικητής θα εισπράξει ως χρηματικό έπαθλο τουλάχιστον το ποσό των 200 ευρώ ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετοχών. Επιπλέον των χρηματικών επάθλων ο πρώτος νικητής του Κυπέλλου βραβεύεται με κύπελλο και ο δεύτερος με μετάλλιο.

7. Η βαθμολογία των συμμετεχόντων στο τουρνουά του Κυπέλλου θα προσμετρηθεί στην συνολική βαθμολογία για την ανάδειξη του «Νικητή της Χρονιάς». Ειδικότερα, κάθε παίκτης εξασφαλίζει σε βαθμούς το συνολικό μήκος των αγώνων που κέρδισε. Επιπλέον, για την επιβράβευση της συμμετοχής ορίζεται μπόνους επτά πόντων για κάθε συμμετέχοντα.

ΛΟΙΠΑ

Για ότι δεν προβλέπεται στην παρούσα προκήρυξη θα αποφασίζει η οργανωτική επιτροπή του Κυπέλλου.

Για τυχόν πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6936129219 (Καραμπινάς Ανδρέας) και 6979593255 (Νταλανίκας Χρήστος).

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes