Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Καρδίτσα: O Μητρέλης κατακτά το 3ο Κύπελλο "Αντώνης Μαλτεζόπουλος"

Posted in Άλλες

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Κύπελλο Backgammon «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» που διοργάνωσε ο Όμιλός μας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 1 και 2 Μαΐου στο Thessalikon Grand με την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων παικτών με εθνικές και διεθνείς επιτυχίες. 
Νικητής αναδείχθηκε ο Κων. Μητρέλης (πρωταθλητής Ευρώπης 2013 - 62ος στην παγκόσμια κατάταξη) ο οποίος στην τελική συνάντηση επικράτησε του Θαν. Κάτσιου (2 φορές νικητής του Πανθεσσαλικού Κυπέλλου - Νικητής του Παγκόσμιου τουρνουά 2nd Merit Open 2014). Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν, εκτός του Θαν. Κάτσιου, οι Τάκης Χατζέλης (πολλές διεθνείς παρουσίες και επιτυχίες), Χρήστος Γρούτσος (πρωταθλητής Ευρώπης 2009 - 63ος στην παγκόσμια κατάταξη), Θαν. Σταρίδας, και ο ταμίας του Ομίλου, Κρ. Παπαλίτσας. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι παραπάνω νικητές είναι μέλη του Ομίλου μας και τιμούν τα χρώματά μας με τη διεθνή παρουσία και επιτυχίες τους.
Επίσης συμμμετείχαν και οι Γιώργος Κλείτσας (πρωταθλητής Ελλάδας 2008 - 47ος στην παγκόσμια κατάταξη), η Αναστασία Σαββίδου (νικήτρια του διπλού του 7th New York Metropolitan Open 2014) και πολλοί άλλοι φίλοι μας από όλη την Ελλάδα.
Η όλη διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας και τις ευγενικές χορηγίες του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και των Οινοποιείων Καραμήτρου.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Καρδίτσας, κ. Φώτης Αλεξάκος, ο οποίος απένειμε τα έπαθλα στους νικητές.
Ο Όμιλός μας ευχαριστεί τον Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, τα Οινοποιεία Καραμήτρου για τη συνδρομή τους στην προσπάθειά μας αυτή. Επίσης ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Thessalikon Grand για την παραχώρηση των χώρων του για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του Κυπέλλου, και όλους τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes