Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

Η 7η αγωνιστική στο Galaxy Hotel (2/3/2013)

Posted in Νέα

Φίλες και φίλοι του ελληνικού backgammon,

θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο 2 Mαρτίου 2013 θα διεξαχθεί η 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2012-2013. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, τόσο από το Newsletter Φεβουαρίου που σας εστάλη, όσο και από το site μας (www.bgfed.gr), o έβδομος γύρος του πρωταθλήματος (68ο τουρνουά συνολικά) θα λάβει χώρα, για αυτή την Αγωνιστική, σε νέα έδρα.

Συγκεκριμένα, στο Galaxy Hotel, Λεωφόρος Ποσειδώνος 39, 174 55, Άλιμος (τηλ. 2109818603, 2109853138-9, χάρτης προσβασιμότητας στο site [στο τέλος της σελίδας "Νέα"] και στο Νewsletter Φεβρουαρίου). Σας περιμένουμε από τις 14:15 για τις εγγραφές, με το γνωστό πρόγραμμα, αλλά και με παράλληλες δραστηριότητες (Jackpot). Αναλυτικά:

 



14:15 Προσέλευση - Εγγραφές

15:00 Κλήρωση

15:05 Έναρξη αγώνων

19:15 Jackpot


Περιττό, μα αναγκαίο, να τονίσουμε ότι με το νέο σύστημα βαθμολόγησης (δείτε το site μας για αναλυτική πληροφόρηση) δεν έχει απολύτως τίποτε κριθεί! Ακόμη και όσοι δεν έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα στα τουρνουά Σεπτεμβρίου-Φεβρουαρίου, αλλά και αυτοί που δεν έχουν πάρει κανένα βαθμό, εξακολουθούν να διεκδικούν το Πρωτάθλημα 2012-2013, αφού, με δυο-τρεις καλές εμφανίσεις στις τελευταίες τέσσερις Αγωνιστικές, μπορούν να πλασαριστούν στο top-12, στην Τελική Φάση (Play Offs) του Ιουνίου.

Τονίζουμε ότι, επιθυμώντας να αποσοβήσουμε ενδεχόμενο πρόβλημα έλλειψης board, όλα τα τουρνουά μας θα είναι, μέχρι νεωτέρας, BYOB (bring your own board), δηλαδή, σας παρακαλούμε θερμά να φέρετε ο καθένας το τάβλι του, ώστε αφ' ενός να μη δημιουργηθεί πρόβλημα, αφ' ετέρου οι παλαιότεροι να βοηθήσουν όσους από τους νεότερους δεν έχουν board, μέχρις ότου τα οικονομικά της Ομοσπονδίας επιτρέψουν την αγορά πρόσθετων board.

Παρακαλούμε θερμά να συνδράμετε ώστε να μην καθυστερεί η εξέλιξη του τουρνουά με μεγάλα διαλείμματα και συζητήσεις κατά τη διάρκεια των ματς. Τονίζουμε δε πως απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε παρέμβαση, διόρθωση ή σχόλιο των θεατών οποιουδήποτε αγώνα.

Ευελπιστώντας να καταγράψουμε νέο ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών,
σας περιμένουμε



Με τιμή

η Διοικούσα Επιτροπή

Χάρτης της περιοχής

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes