Διαδικτυακά πρωταθλήματα: Αιτήσεις Συμμετοχής - Πρόγραμμα - Βαθμολογίες



Το site μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση.
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες.

4η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Posted in Νέα

Σύμφωνα με το Άρθρο 11 του Καταστατικού, καλούνται τα τακτικά μέλη του Σωματείου σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στον MindGames A.O. (Ευριπίδου 11 & Κεφαλληνίας, Χολαργός) με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση οικονομικού ισολογισμού και απολογισμού δραστηριοτήτων της 1ης  ετήσιας περιόδου 2015-2016 και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από τυχόν ευθύνες 

2. Την εισήγηση του προέδρου για παράδοση μαθημάτων σε ανώτερο επίπεδο που εκτός των άλλων θα αφορούν την περιγραφή λειτουργίας εξειδικευμένων λογισμικών για μελέτη και ανάλυση παρτίδων (extremegammon, gnubg).

3.Το αίτημα ορισμένων μελών για αλλαγή της μόνιμης έδρας των δραστηριoτήτων της Ομοσπονδίας.

4.Την εντολή της Γενικής συνέλευσης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για πειθαρχικό έλεγχο σε θέματα αντιαθλητικής συμπεριφοράς κατά τις δραστηριότητες της.

5.Ψήφο εμπιστοσύνης (με μυστική ψηφοφορία) προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την συνέχεια  της προγραμματισμένης θητείας του 2016-17 όπως ορίζει το καταστατικό.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 12 του Καταστατικού, η Γενική Συνέλευση και οι επαναληπτικές αυτής σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, συγκαλούνται στον ίδιο τόπο και την ίδια μέρα ως εξής:

* Ώρα 13:00 π.μ. (ποσοστό απαιτούμενο για την απαρτία 1/2 των ταμειακώς ενήμερων μελών).

* Ώρα 13:10 π.μ. (ποσοστό απαιτούμενο για την απαρτία 2/5 των ταμειακώς ενήμερων μελών).

* Ώρα 13:20 π.μ. (τουλάχιστον δέκα (10) μέλη).

Ενημερώνουμε ότι τη συγκεκριμένη ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσης η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία θα ξεκινήσει στις 11:30. Η γενική συνέλευση θα ξεκινήσει στις 13:00, μετά το πέρας του πρώτου γύρου.

Σύμφωνα με το Άρθρο 11.vii του Καταστατικού, το 1/5 των μελών μπορεί να προτείνει εγγράφως μέχρι και την Τετάρτη 04.05.2016, με σχετική ηλεκρονική επιστολή προς το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κάθε άλλο θέμα που τυχόν θα επιθυμούσε να συμπεριληφθεί στην Ημερήσια Διάταξη. Να σημειωθεί πως δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα έχουν τα Ταμειακώς Ενήμερα μέλη του Σωματείου(ήτοι αυτοί που έχουν πληρώσει τα 20 ευρώ της εφ' άπαξ εγγραφής στην Ομοσπονδία και έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον μία φορά στις φετινές διοργανώσεις μας πληρώνοντας το τμηματικό αντίτιμο της ετήσιας συνδρομής που αντιστοιχούσε στα τουρνουά που παρευρέθησαν). Επίσης, γίνεται μνεία ότι στη Γενική Συνέλευση μπορούν να παρίστανται εάν το επιθυμούν και τα έκτακτα και επίτιμα μέλη με δικαίωμα λόγου χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes